banner113

İYİ Partinin red verdiği düğün salonu projesine ortağından destek geldi!

banner106

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, belediye meclisinde Cuma Pazarı ile ilgili alınan yatırım kararını desteklediklerini söyledi. 

İYİ Partinin red verdiği düğün salonu projesine ortağından destek geldi!
02 Aralık 2020 Çarşamba 15:12

banner108
banner238

Alanya Belediye Meclis toplantısı önceki gün yapıldı. Düğün salonu projesine İyi Parti Red diğer partiler ise evet diyerek meclisten geçmişti. Cuma Pazarı ile ilgili alınan kararı sevindirici olarak niteleyen Karadağ, “Sadece burada değil, Mahmutlar’da, Konaklı’da halk pazarları Alanya’ya yakışmayacak şekilde. Kışın yağmurun, yazın sıcağın altında ticaret yapmak bizlere yakışmıyor. Belediye meclisinde Cuma Pazarı ile ilgili teklifi ben destekliyorum. Hayırlı olsun. İnşallah bu tür yatırımlar Alanya'da çok daha fazla olmalı. Pandemi döneminde gereksiz yatırımlar yerine, halkımızın yararına olan yatırımlar çok önem arz ediyor” diye konuştu. 

Öte yandan, yönetim kurulu toplantısına vefat eden üye Mustafa Aras’ın yerine getirilen Hüseyin Sedef de katıldı. Partide yapılan görev dağılımında ise, Örgütlenme Komitesi’nde Tekin Açıkalın, Mustafa Aras’tan boşalan yere getirildi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.