banner113

Kadın hakları masaya yatırıldı!

banner106

8 mart dünya Kadınlar Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Gelişim Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programına ilçede her kesimden kadın katıldı.

Kadın hakları masaya yatırıldı!
07 Mart 2019 Perşembe 14:36

banner108
banner238
Alanya Sosyal Hizmet Merkezi'nin de katıldığı programda Kadın Hakları konuşuldu. Söyleşi havasında geçen toplantıda kadınların sorunlarına değinilerek dernek olarak yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçe genelinde kadınların eğitim, sağlık, istihdam alanlarında yapılan çalışmalar görüşüldü. 

Kahvaltı programına katılan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in eşi Yıldız Yücel'de bundan sonraki süreçte kadınlara yönelik gerek iş yaşamında gerekse sosyal hayatta onların hayatlarını kolaylaştırmak ve yaşam kaliteleri i yükseltmeye dayalı çalışmalarını sürdüreceğini ve bu anlamda  kadınların her zaman yanında yer aldığını belirtti. 

Dernek başkanı Şükran Çalık,  "Kadınların güçlendirilmesi, her alanda eşit haklara sahip olmaları ve kadına yönelik her türlü şiddetin önlenmesi anlamında yapılan  çalışmalara öncelik etmek amacımız." diye konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.