banner113

Karadağ: Alanya'da satılan orman emtiası ihalesi 3-5 kişiye yaradı!

banner106

Batı bölgesi mahalle temsilcileri ile bir araya gelen CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yangından zarar bölgelerde açılan ihalelerin üç, beş kişiye yaradığını söyledi. 

Karadağ: Alanya'da satılan orman emtiası ihalesi 3-5 kişiye yaradı!
22 Aralık 2021 Çarşamba 16:42

banner108
banner238

CHP Alanya Teşkilatı partinin batı bölgesi mahalle temsilcileri ile bir kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Konaklı Mahallesi’ndeki organizasyona CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, Alanya Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yaman ve Büyükşehir Belediyesi Alanya Kırsal Hizmet Birimi Müdürü Ahmet Uzun ile ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Karadağ, ikincisini düzenledikleri toplantıya bundan sonra daha geniş kitleler ve farklı iş kollarındaki kişilerle devam edeceklerini söyledi. 
Mahalle temsilcilerinin parti mücadelesi ve temsiliyet anlamında önemli olduğunu vurgulayan Karadağ, ekonomik krizin ve doğu bölgesinde etkili olan orman yangınlarının vatandaşları derinden etkilediğini ifade etti. Karadağ, “Yangından zarar gören bölgelerde orman emtiası ihaleyi alan 3-5 kişiye yaradı. Evi yanan vatandaşlar konteynerlerde yaşamaya mecbur
bırakıldı. Satılan orman emtiasının o bölgede yaşayan insanlara dağıtılması için meclise önerge verdik. 18 yılda kesilen ağaçların iki katı iki yıl içerisinde kesildi” dedi.
YEŞİL KALAN BÖLGELERDEKİLER DE SATILDI”
Toplantıda konuşan Güzelbağ ve Bayır mahalleleri temsilcileri de yeşil kalan bölgelerdeki orman ürünlerinin bile satılarak yeşil alan bırakılmamasından duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Temsilciler konteynerde kalan vatandaşlara odun yardımı bile yapılmadığını öne sürdü.
“ALDIĞIMIZ VE SATTIĞIMIZ ÜRÜNDEN ZARAR ETTİK”
Toplantının ardından Konaklı ve Payallar hallerini ziyaret eden CHP ekibi hal esnafını dinledi. Kurdaki dalgalanma ve ekonomik krizin etkilerini derinden hisseden üretici ve hal esnafı, ürünlerini satamadığını söyledi. Dolar kurunun düşmesine rağmen girdi fiyatlarında hiçbir değişiklik olmadığını vurgulayan esnaf, aldığı ve sattığı üründen de zarar ettiklerini kaydetti. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.