banner113

Karagöz "Para SMA hastalarına verilsin!

banner106

CHP Kadın Kolları Başkanı Didem Karagöz, paranın SMS hastaları için kullanmasını istedi.

Karagöz "Para SMA hastalarına verilsin!
04 Ocak 2021 Pazartesi 15:51

banner108
banner238
Kadın Kolları Başkanı Karagöz açıklamasında şunları söyledi.
Her gün, şiddetin bir türüne daha maruz kalmaya devam ediyoruz. Kirli düşüncelerin, aşağılayan sözlerin, dikkate almaz bakışların hedefi oluyoruz. Her gün ölüyoruz, öldürülüyoruz. Hatta gün geliyor üçer beşer ölüyoruz. Biz, birbirimize farklı gözlerle bakmıyoruz. Şiddete maruz kalan dostumuz, hangi dinden, hangi dilden, hangi mezhepten, hangi siyasi partiye gönül vermiş sorgulamıyoruz. Başı açık mı, yoksa örtülü mü görmüyoruz bile. 
KADINLAR ÖLDÜRÜLÜRKEN
Kadınlar öldürülürken bir çift laf edemeyenlerin, çözüm yolları bulamayanların, kadınlar üzerinden siyaset yapmalarını ikiyüzlü buluyoruz. Ellerinizi, dillerinizi, bakışlarınızı, fikirlerinizi üzerimizden çekmenizi istiyoruz. 
Ben bir kadınım,  hem de siyasetin içinde bir kadın. Bizleri vitrin mankeni olarak görenlere rağmen siyasetin, iş yaşamının, toplum hayatının içindeyiz, meydanlardayız. İşçiyiz, emekçiyiz, anneyiz, eşiz. Ama en başta insanız.
Kadını sindirmeye yönelik her söylemi, gerçek sorunların üstünü örtmeye çalışan bir çaba olarak görüyoruz. Bu topraklarda farklı siyasi partilerde, farklı pozisyonlarda görev alan hiçbir kadını vitrin mankeni olarak görmüyoruz. Bizi ayrıştırmaya çalışan bu zihniyeti şiddetle kınıyoruz. 
SUNİ GÜNDEM
Biz bu tip suni gündemlerle meşgul olarak, gerçek sorunlara çözüm aramaktan uzaklaşmayacağız.
Biz artık, “işsizlik için ne yapacağımızı” hep birlikte konuşalım istiyoruz. “Gençlerimizi nasıl istihdam edeceğimizi”, “onlara nasıl umut olacağımızı” konuşalım istiyoruz.  
Her yeni güne farklı bir zam haberiyle uyanıyorken, alım gücümüz iyice düşmüşken, asgari ücretin temel ihtiyaçlarımızı bile zor karşılıyor olduğunu konuşabilelim istiyoruz. 
Milli Piyangodan varlık fonuna aktarılan 75 milyon liranın, SMA hastası çocuklarımız için kullanılmasını istiyoruz. Evlatları için mücadele veren anne babaların sesini duyalım istiyoruz. Çocuklarımızın yaşam hakkına saygı duyalım istiyoruz. 


 

banner109

Etiketler; #didem karagöz
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.