banner113

Kaymakam Ürkmezer, Ankara ziyaretini değerlendirdi

banner106

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Ankara’da Dışişleri, Kültür ve Turizm ile Çevre ve Şehircilik Bakanlarını ziyaret etti. 

Kaymakam Ürkmezer, Ankara ziyaretini değerlendirdi
19 Şubat 2021 Cuma 15:16

banner108
banner238

Alanya’nın fethinin 800. yılı etkinlikleri kapsamında yapılacak faaliyetler ile ilgili bilgi vermek ve davetiye teslim etmek amaçlı olarak yapılan ziyaretlerde ilk olarak Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ziyaret edildi. Burada 800. yıl kapsamında yıl boyunca yapılacak olan faaliyetler hakkında Sayın Bakan Mevlüt Çavuşoğlu‘na bilgi verildi. Ardından Kültür ve Turizm Bakanı Sayın  Mehmet Nuri Ersoy ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde de 800. Yıl etkinlikleri hakkında bilgi verilerek davetiye teslim edildi. Ayrıca Alanya’nın geleceğe dönük projeleri hakkında da ilgili bakanlara sunum yapılarak destekleri talep edildi.
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Konu hakkında açıklama yapan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer “Sayın  Bakanımız ve hemşerimiz Mevlüt Çavuşoğlu önderliğinde Kültür ve Turizm ile Çevre ve Şehircilik Bakanlarımızı ziyaret ettik. Tüm ziyaretlerde Alanya’nın  Fethi’nin 800. yılı etkinlikleri hakkında bilgi verdik. Ayrıca Alanyamızı ilgilendiren projeler hakkında sunumlar yaptık ve taleplerimizi doğrudan Sayın Bakanlarımıza arz ettik. Tüm bu programınızda bize önderlik eden ve Alanya’nın geleceğine dönük tüm faaliyet, yatırım, proje ve çalışmaları destek veren ve diğer bakanlıkların da destek vermesine katkı sunan Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.