banner113

Kaymakam ve Başkan'ın Ankara çıkarması!

banner106

Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ankarada bir dizi temaslarda bulundu

Kaymakam ve Başkan'ın Ankara çıkarması!
17 Şubat 2021 Çarşamba 09:09

banner108
banner238
İLK ZİYARET ÇAVUŞOĞLU'NA
Başkan Yücel ziyaretlerle ilgili olarak şunları ifade etti.
 Kaymakamımız Sn. Fatih Ürkmezer ile birlikte Ankara'dayız. Alanya'mız söz konusuysa akan suları durduran, gururumuz, Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlunu makamında ziyaret ederek Alanya'mız için verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Resim
Bizleri her zamanki içtenliği ile ağırlayan ve Alanya'mızı daha ileriye taşımak adına fikirleriyle, faaliyetleriyle bize önderlik eden Dışişleri Bakanımız Sn Mevlüt Çavuşoğlu'na şahsım ve Alanya'mız adına şükranlarımı sunuyorum."
İKİNCİ ZİYARET TURİZM BAKANINA

Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun teşrifleri, Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy'un ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirdik.
Gündemimiz pek tabii Alanya'mızdı. Şehrimizde yıl boyu gerçekleştireceğimiz 800. yıl programları başta olmak üzere Alanya'mızın talepleri, turizmimiz, esnaflarımızın yeni sezondan beklentileri gibi konularda kıymetli Bakanlarımızı bilgilendirdik ve değerli görüşlerini aldık. Alanya'mızın gururu, Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu ve her zaman kapısını Alanya'mıza açık tutan Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy'a alakaları için sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

ÜÇÜNCÜ ZİYARET ÇEVRE BAKANINA
Başkan Yücel "Dışişleri Bakanımız Sn Mevlüt Çavuşoğlu'nun teşrifleriyle, Kaymakamımız Sn. Fatih Ürkmezer’in eşliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum‘u ziyaret ederek, Alanya’mız adına projelerimiz hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bizlere ev sahipliği yapan ve projelerimizi ilgiyle dinleyerek değerli görüş ve önerilerini bizlerle paylaşan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a alakaları için Alanya’mız ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle Cuma Pazarı Katlı Otopark, Kent Meydanımız ve Kentsel Dönüşüm projelerimizi detaylıca anlatarak, değerli Bakanlarımızın kıymetli görüş ve önerilerini dinledik. 

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.