banner113

KESTEL 30 METRELİ İMAR YOLUNDA SONA GELİNDİ

banner106

Alanya Belediyesi tarafından Kestel İsa Küçülmez Caddesi’nden Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak için başlatılan yeni yolda çalışmalar aralıksız devam ediyor. 30 metre genişliğe, 4 kilometre uzunluğa sahip yeni yolda dolgu ve hafriyat çalışmalarının ardından düzenleme çalışması başlatıldı.

KESTEL 30 METRELİ İMAR YOLUNDA SONA GELİNDİ
11 Kasım 2022 Cuma 16:01

banner108
banner238

Alanya Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kestel Mahallesi İsa Küçülmez Caddesi’ni Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne bağlayacak bağlantı yolu için çalışmalarını hızlandırdı. Dolgu ve hafriyat çalışmalarının tamamlandığı yolda ayrıca, yol güzergâhında bulunan sulama kanalının yeri değiştirilerek istinat duvarı çalışması da gerçekleştirildi.

YENİ SANAYİ SİTESİ VE DİM MAĞARASI’NA KOLAY ULAŞIM SAĞLANACAK

4 kilometre uzunluğa, 30 metre genişliğe sahip olan yeni imar yolu, sadece Üniversiteye ulaşımı rahatlatmayacak; aynı zamanda Kestel Mahallesi’ne taşınacak yeni sanayi sitesi ve Dim Mağarası’na ulaşımı da kolaylaştıracak.

YÜCEL: “BÖLGEDE OLUŞACAK TRAFİK YOĞUNLUĞU DA AZALACAK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “30 metre genişlik 4 km uzunluk olarak planlanan yeni bağlantı yolunun bölgede oluşabilecek trafik yoğunluğunun da önüne geçeceğini düşünüyoruz. Bu yolda bölge halkımızın da çok büyük emeği var. Kendilerine bu hoşgörüleri için çok teşekkür ediyorum. Ben şimdiden bu önemli yolun bölge halkına, üniversitemize, sanayi sitemize ve Alanya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.