banner113

Kılıçdaroğlu, Türktaş ile Alanya'ya teşekkür etti

banner106

Alanya hayır platformunun CHP'li üyeleri Şevki Türktaş, Manavgat eski İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Serik eski İlçe Başkanı İbrahim Demir, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek, siyaseten ilçeleri hakkında rapor sundular.

Kılıçdaroğlu, Türktaş ile Alanya'ya teşekkür etti
08 Haziran 2017 Perşembe 13:11

banner108
banner238
Ankara'da gerçekleşen ziyarete CHP Antalya Milletvekilleri Mustafa Akaydın ve Devrim Kök'de eşlik etti. Ziyaretçilere hitaben konuşan genel başkan Kılıçdaroğlu şöyle dedi. Sayın başkanlarım sizlerin çalışmalarını yakınen takip ediyorum. Özellikle referandum sırasında yaptığınız çalışmalar, davet ettiğiniz konuklar takdire şayandır. Sizler benim Antalya'nın doğu bölgesinde vazgeçilmezlerimizsiniz. Sizlerden ricam bu temponuzu 2019'a kadar sürdürmeniz, Cumhuriyet adına, Demokrasi adına, hayati önem taşımaktadır Alanya, Manavgat ve Serik halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Alanya eski ilçe başkanı Şevki Türktaş ise ziyaretle ilgili olarak "Ben ve arkadaşlarım sayın genel başkanımızı ziyaret ederek, ilçelerimiz hakkında bilgi verdik. Bundan sonraki çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunduk. Daha mutlu yarınlar için tempomuzu arttırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.