banner113

​​​​​​​Koronavirüs Önlemlerinden Vatandaş Memnun!

banner106

Alanya belediyesinin koronavirüse karşı tüm hizmet noktalarında düzenli olarak temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ederken, vatandaşlar alınan önlemlerden oldukça memnun olduğunu ifade ediyor.

​​​​​​​Koronavirüs Önlemlerinden Vatandaş Memnun!
25 Mart 2020 Çarşamba 12:46

banner108
banner238
Alanya belediyesinin (Kovid-19) karşı aldığı tedbirler kapsamında özelikle vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı otobüs terminali, belediye otobüsleri, duraklar, parklar, dinlenme alanları, kültürel ve sosyal tesisler gibi tüm belediye hizmet alanlarında temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Ahmet Canık: Bence çok güzel bir çalışma. Alanya belediyesi her yeri ilaçlıyor, dezenfekte ediyor, memnunum. ATM’leri bile silerek hijyenli hale getiriyorlar. Çalışmalarından dolayı tüm emek verenlere teşekkür ediyorum. Çalışmaların bu şekilde devam etmesini istiyoruz. 

Emine Keterci: Çalışmalar çok güzel. Çok şaşırdım doğrusu,Alanya Belediyesi çalışmaların en güzelini ve doğrusunu yapıyor. Tedbirler çok yerinde. Çalışmalar çok hoşuma gitti, tebrik ediyorum.

Derya Türkçi: Alanya'da yapılan çalışmalar çok güzel ve başarılı. Bu çalışmaların her şehirde yapılmasını istiyoruz. Bu çalışmalar bizim sağlığımız için. İnşallah bu şekilde yapılmaya devam eder

Ali Kıllık: Alanya Belediyesinin koronavirüse karşı aldığı önlem ve çalışmaları çok başarılı buluyorum.  Çok güzel çalışmalar var. Yaşlılarımıza yönelik yardım çalışmalarınızı da takdir ediyorum. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz, arkasındayız ve bu çalışmaları destekliyoruz.

Orhan Katma:
Alanya'da üniversite öğrenciyim. Dezenfekte uygulaması bizim için önemli. Zor bir dönemden geçiyoruz. Herkesin kendi hijyenine dikkat etmesi gerekiyor ama Alanya Belediyesinin almış olduğu sorumluluktan dolayı tebrik ediyorum.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.