banner113

Kurbanlarla karşılandı

banner106

Merkez ANA Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Perihan Sert, vatandaşlar tarafından kurbanla karşılandı. 

Kurbanlarla karşılandı
18 Aralık 2020 Cuma 15:24

banner108
banner238


İlçe Başkanı Sert, "Gazipasa ve beldelerimizde yönetimini kurmaya devam ediyoruz. Hiç bir hedefe çiçekli yollardan geçilmiyor. Hayatımız da çok zorluk yaşıyoruz. Önemli olan bu zorlukları aşabilmek. Allah herkesin gönlüne göre versin"

Gazipasa Yeni köyde bazlama yapılan bir evde gözlemeleri pişiren Sert, yeni köyde sevgi ile karşılandı. "Sen nerde büyüdün diyenlere. yakın bir köyde diyerek' hediye ettikleri oyalı yazmayı saçına bağlayıp ziyaretini sonlandırdı.


Sert "Şunu söylemek gerekirse. derim ki önemli olan partinin veya cinsiyetinin yaşının önemi yoktur. Önemli olan benim Gazipasa ya verecegim hizmetlerimdir. Çeşitli sosyal alanlarda partimiz derneklerini kuruyor. Abla kardeş, kardeş abla olalım. Bizim senelerdir reklamla isimiz olmadı. Hamdolsun kimin hakkımızda ne dediginin de önemi yoktur. Biz kendimizi bilelim. Herkezde kendini bilsin önemli olan bu sosyal derneklerimiz hakkinda yakında basın danışmanımız gerekli açıklamaları yaparak halkımızı bilgilendirecek. Partimiz asla barajı asıp devlet desteklerinden yararlanalim veya bir parti ile bir olalım oy toplayalım düsüncesinde olan bir parti değildir. Partimizin tüzüğü genel başkanımızın duruşudur. İnanıp araştırıp, aylardır kouşup tartışıp ailemle arkadaşlarımla bir olup bir araya geldik. İnandik eşimize dostumuz da yanımızda hamdolsun. Oluşan ilgiden saygıdan çok memnunuz. Herkezi partimizde görmekten mutluluk duyarız'


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.