banner113

Kütürüp ve Sugözünde mutlu son: Hayırlı olsun

banner106

Yıllardan beridir imar bekleyen Alanya'nın Kütürüp ve Sugözü mahallelerinin imar planları nihayet çözüldü. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hayırlı olsun dedi.

Kütürüp ve Sugözünde mutlu son: Hayırlı olsun
11 Mayıs 2018 Cuma 13:36

banner108
banner238
BÖLGE HALKINA HAYIRLI OLSUN
Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan Kütürüp ve Sugözü mevkine ait 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000 uygulama imar planları Alanya Belediyesi’nden geldiği şekli ile Antalya Büyükşehir Meclisi’nde oybirliği ile onaylandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bölge halkına ve Alanyamıza hayırlı olsun” dedi.
MAĞDURİYET SÖZ KONUSUYDU
Alanya’nın kuzeyinde kalan Kütürüp ve Sugözü Mahallelerini kapsayan alanda yıllardır imar uygulamalarında yaşanan sıkıntılardan dolayı bölge halkının mağduriyeti söz konusuydu. Alanya Belediyesi problemli olan bölgelere yönelik yürüttüğü çalışmalar neticesinde Kütürüp ve Sugözü mevki için de planlama çalışmaları yaptı.  Alanya Belediyesi, vatandaşlar ile görüşerek sorunlarını tek tek dinlendi ve mahkeme kararlarını da yerine getirecek şekilde 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000 uygulama imar planlarını hazırladı.
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE ONAYLANDI
Kütürüp ve Sugözü ile ilgili hazırlanan planlar, 07.11.2017 tarihinde Alanya Belediye meclisince onaylanmasının ardından 2017 Aralık ayında Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi. Bugün gerçekleşen Antalya Büyükşehir Belediyesi devam meclisinde Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan Kütürüp ve Sugözü mevkine ait 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000 uygulama imar planları Alanya Belediyesi’nden geldiği şekli ile oybirliği ile onaylandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bölge halkına ve Alanyamıza hayırlı olsun.” diyerek planların hazırlanması ve onaylanması aşamasında emeği geçen Antalya büyükşehir Belediyesi’ne ve meclis üyelerine teşekkürlerini sundu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.