banner113

Mahmutlara AVM yolu açıldı. Belediye tamamlayacak!

banner106

Alanya Belediye meclis üyesi Yılmaz Bağışlar bugünkü meclis toplantısı sonrası şu açıklamayı yaptı

Mahmutlara AVM yolu açıldı. Belediye tamamlayacak!
05 Nisan 2022 Salı 19:00

banner108
banner238

Bağışlar açıklamasında şunları kaydetti.

Bugün yapılan Alanya Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısından önemli bulduğum bir kaç gündem maddesini ilgilenenlerle paylaşmak istiyorum.

1) Yapımına yıllar öncesinden başlanılmış olmasına rağmen, hukuksal bir kısım nedenlerle devam edilemeyen  Mahmutlar Mahallesinde atıl vaziyette bulunan Alışveriş merkezi inşaatı, bugün alınan meclis kararıyla tüm partilerin oy birliği ile, 
" Hukuksal sorunların aşılması ve inşaatın Belediye kontrolüne geçmesi akabinde, Alanya Belediyesi tarafından tamamlanarak tekrar ihale edilmesine " karar verilmiştir.
En başından bu yana söylediğimiz gibi inşaatın devamı öncesinde hukuksal engellerin aşılması ve bu atıl yapının, istihdam ve gelir adına Mahmutlar' a kazandırılması bölge menfaatine olacaktır.

2)Mahmutlar-Kargıcak-Kestel  sahil bandında bulunan deniz kenarında oluşan kayalıkların çözümü ile ilgili ilk etap olarak Alanya Keykubat plajı önünde hazırlanan, başlangıç kum tutucu (mahmuz) projesi oy çokluğu ile red kararı verilmiştir.
Şahsi görüşüm, turizm vizyonu anlamında Alanya-Kargıcak sahil bandında oluşan kayalıklar ciddi şekilde zarar veriyor ve bir çözüme kavuşturmak gerekiyordu. Fakat bir başka bahara kaldı.

Alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum 

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.