banner113

Meclisten Başkan Yücele teşekkür geldi!

banner106

Alanya Belediye Meclisi’nin Ekim ayı oturumu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Meclisten Başkan Yücele teşekkür geldi!
06 Ekim 2020 Salı 18:51

banner108
banner238
Alanya Belediyesi aylık olağan meclis toplantılarının Ekim ayı oturumu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Oturuma Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kerim Aydoğan ve Adem Er, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Paulina Müftüoğlu, İyi Parti’den ise Halit Öztürk mazeretli olarak katılmadı.

“COVID-19 BELİRTİSİ OLANLAR, KİMSEYİ RİSKE ETMEDEN EVDE KALMALI”
Meclisin açılışında konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ülke olarak pandemi sürecini çok iyi yönetiyoruz. Ben de bu hastalığı yaşayan bir arkadaşınız olarak geçirdiğim bu süreci hatırlamak bile istemiyorum. Umuyorum ki Allah tüm hastalara acil şifalar verir. Başta Muhittin Böcek olmak üzere tüm hastalar için tek dileğim bu. Bu zengin-fakir, genç-yaşlı, kadın-erkek ayrımı yapmayan bir hastalık. Tedavim süresince benim yokluğumu aratmayan tüm personelime ve meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Hasta olan arkadaşlarımızın tedavi süresince toplumla ilişkisinin kesilmesi gerekiyor. Başkalarının vebaline girmemek adına kendimizde olumsuz bir durum hissettiğimizde en yakın hastane ile iletişime geçelim kimsenin can güvenliğini riske atmayalım. Tüm sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN AK PARTİ VE MHP’YE TEBRİK
Başkan Yücel, Eylül ayı içerisinde gerçekleşen Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel kurullarını da değerlendirerek yeniden göreve gelen Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ı tebrik etti. Başkan Yücel, “CHP ve İyi Parti’yi de daha önceki aylarda gerçekleşen genel kurullarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.

“HAKLI VE KUTLU DAVASINDA CAN AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”
“Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarını nefretle kınıyorum” diyen Başkan Yücel, “Unutulmamalıdır ki Karabağ Türk topraklarıdır. İki devlet tek milletiz biriz beraberiz. Azerbaycan halkı ile Türk Milleti’nin ayrısı gayrısı yoktur. Uzağımız yakınımız yoktur. Can Azerbaycan’a haklı ve kutlu davasında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Mimarlar Günü, Hayvanlar Günü ve Yaşlılar Günü’nü de kutlayan Başkan Yücel, yardımseverliğin ve paylaşmanın öneminin vurgulandığı Kızılay Haftasını ve Ahilik Haftası’nı da kutlayarak emek veren, alnının teriyle çalışan tüm esnafların da yanında olduklarını belirtti.

“29 EKİM MİLLETİMİZİN GURUR BAYRAMI”
Başkan Yücel, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Bu topraklar için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emaneti olan cumhuriyeti bize yakışan şekilde koruyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Tüm İslam aleminin 28 Ekim Çarşamba günü idrak edilecek Mevlid Kandilini da kutlayan Başkan Yücel, Mevlid Kandilinin ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

RESTORASYON BAŞARILARINA TEŞEKKÜR
Alanya Belediyesi’nin kentin çeşitli noktalarında yürüttüğü restorasyon çalışmalarından dolayı elde ettiği ödüller de Başkan Yücel’den ve meclis üyelerinden tam not aldı. Tarihi Kentler Birliği ile Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından ödüle layık görülen projelerin Alanya Belediyesi’nin bu anlamda ne kadar başarılı işler yaptığının bir göstergesi olduğunu belirten Başkan Yücel, “Ekibimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.