banner113

Merhaba 6. yıl

banner106

www.mansetalanya.com kuruluş yıldönümünü kutluyor

19 Mayıs 2021 Çarşamba 09:31

banner108
banner238


Toplumsal sorunları konu edindiği haberlerle ses getiren, farklı düşüncelere yer vererek fikir özgürlüğüne ve Alanya'ya katkı sağlayan, yayın hayatı boyunca birçok ödülle taçlandırılan, başarıyı gelenek haline getiren; daima hakkın, haklının ve mazlumun yanında yer alan Manşet Alanya kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 

Basın ilkelerine, ahlak kurallarına uyarak görevimizi yapıyoruz.Alanya'da 2016 yılından buyana gece-gündüz demeden Alanya'nın hizmetinde olduk. 6 yıldır siz değerli Alanya halkımıza ve tüm takipçilerimize bizlere destek verdikleri ve bizlerle altı yılı geride bıraktıkları için teşekkür ediyoruz. Kuruluşumuzun 6. yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu yaşıyoruz. 

Yarınlarda daha güzel günler göreceğimiz umuduyla yolumuza devam ediyor ve edeceğiz. Doğru haberin ve bilgilerin tek adresi www.mansetalalanya.com sizin sesiniz olmaya devam edecek. Ayrıca Manşet Alanya'ya yazılarıyla önemli katkılar sağlayan köşe yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Tabi ki meslekte 27. yılı geride bıraktım. Hüseyin Kalaycı
ELEŞTİRİLMEYEN TOPLUM, KOYUN GİBİ GÜDÜLMEYE MAHKUMDUR...

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.