banner113

MHP'li Türkdoğan: Alanya sizden hizmet bekliyor!

banner106

Antalya’da yaşanan atama krizinin ardından Antalya BŞB Başkanı Muhittin Böcek ve İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşının sosyal medyadan atışmalarına, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Antalya’da atar yapmayın, millet için hizmet yapın” mesajı ile göndermede bulundu.

MHP'li Türkdoğan: Alanya sizden hizmet bekliyor!
31 Ocak 2021 Pazar 07:45

banner108
banner238


Bir dönem Antalya Belediye Başkanlığı da yapan İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı’nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde müdürlük yapan ve Böcek döneminde de hala müdür olan Ayhan Dumlupınar’nın Elmalı’ya tayinin ardından Hasan Subaşı, Başkan Böcek’i sert bir dille eleştirmişti. Bunun üzerine Başkan Böcek, Hasan Subaşı’na yönelik sosyal medya hesapları üzerinden , “Kime ne yaptıysam hak etmiştir. Bir de zamanını beklediklerim var" paylaşımı yaptı. 

Millet ittifakının Antalya’daki atışmasının ardından MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Subaşı ve Böcek’e göndermede bulunarak, ‘Atar yapmayın, hizmet yapın’ diyerek şu açıklamayı yaptı, “Sosyal medyadan atarlı, giderli mesaj vererek, bu işlere meraklı genç kardeşlerimize rol model olan etkili ve yetkili siyasetin önde gelenleri, Büyükşehir Yasasının yetki ve sorumluluklarının gereği olarak; Alanya sizden hizmet bekliyor.”

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.