banner113

MHP'li Türkdoğan, Millet ittifakına cevap verdi!

banner106

MHP Alanya teşkilat başkanı Mustafa Türkdoğan, Millet ittifakı Alanya temsilcilerine cevap verdi

MHP'li Türkdoğan, Millet ittifakına cevap verdi!
07 Kasım 2021 Pazar 13:57

banner108
banner238

MHP li Türkdoğan açıklamasında şunları ifade etti.

Alanya’mızın Sultan Alaaddin Keykubat tarafından fethedilmesinin 800. Yıldönümü münasebetiyle Alanya Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen fetih şöleninde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Beyefendinin yapmış oldukları konuşmaya, sözüm ona tepki göstererek programı terkeden ve ardından Sultan Alaaddin Keykubat’ın kemiklerini sızlattınız diyenlere cevap vermek bizim için elzem haline geldi..!
Alanya’mız fetihle birlikte, bir Türk-İslam şehri ve Selçuklunun kışlık başkenti olmuştur. Milli ve manevi  değerleri en üst düzeyde yaşayan Alanya’mızda siyaset yapan herkesin başlıca sorumluluğu; Vatanına, Milletine, Bayrağına, Devletine ve Şehidine sahip çıkmak olmalıdır..!
Şehidimizin anasına, bacısına küfür eden hadsizlere, arsızlara hiç bir tepki göstermediğiniz için; Sultan Alaaddin Keykubat’ın kemiklerini asıl  sizler sızlatıyorsunuz..!
Terörle mücadelede Cumhur İttifakı ve Hükümetimizin başarılı mücadelesinin temel dayanağı olan ve teröristlerin inlerini başlarına yıkmamızı sağlayan, Sınır Ötesi Operasyon Tezkeresine karşı çıkarak, HDP yancılığı ve kahvaltılı terörist seviciliği merakınız yüzünden; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm Şehitlerimizin kemiklerini sizler  sızlatıyorsunuz..!
Sınır ötesi tezkerede, ortak karar alamayan CHP ve İp öncelikle kendi aralarındaki fikir ayrılığını sorgulamalıdır..!
Tezkereye red ve Şehidin bacısına küfreden Lütfü garabetleri sonrası, Türk Milletinin tepkisini ve haklı sesini  Alanya’mızda yapmış oldukları konuşmayla gündeme getiren ve hislerimize tercüman olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Beyefendiye teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. 

Alanya’mızın Fethinin 800. yılını muhteşem bir organizasyon ve coşku ile kutlamamıza vesile olan Alanya Belediyemizin ve Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’in emeklerini gölgelemek adına yaptığınız bu açıklama hiç şık olmadı. 

Şehidin bacısına söveni sizler gibi görmezden gelip, tepkisizmi kalsaydık.?
Sınır ötesi tezkereye hayır diyen ve terörün önünü açan tavrınıza tepkisizmi kalsaydık..?

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ: Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendi ve Onun Kadrolarıyla; 53 yıldır olduğu gibi Türk Milletinin gür sesi olmaya ve doğruları söylemeye devam edecektir..!

Merhum Necip Fazıl’ın “Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır!” sözünde vücut bulanlara geçit vermeyeceğiz!
 
Bizler MHP ve Cumhur İttifakı olarak; Vatanı düşürmeyeceğiz, Şehit Şühedanın ve yakınlarının kıymetini bileceğiz ve 2023’te Cumhuriyetimizin 100. yılında,  Lider Ülke Türkiye idealimizi gerçekleştireceğiz, ALLAH’ın izniyle.

CHP içinde bulunan Milliyetçi kardeşlerimizi bir kez daha uyarıyoruz; Gazi  Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Altı Okuna sahip çıkamayan, “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” sözünü anlayamayan, kumanda merkezleri okyanus ötesindeki bir anlayışa artık dur deme zamanı gelmiştir. 
“Muhtaç Olduğumuz Kudret Damarlarımızdaki Asil Kanda Mevcuttur.”

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.