banner113

MHP lideri Bahçeli ateş püskürdü..

banner106

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Genel Sekreter Cihan Paçacı için sert ifadeler kullandı.

MHP lideri Bahçeli ateş püskürdü..
11 Ekim 2018 Perşembe 13:57

banner108
banner238
Bahçeli, Akşener'in sosyal medya üzerinden yaptığı kışkırtıcı tavrı eleştirdi. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamada, "Siz hangi ara MHP’den kovulma sebeplerinizi açıklayarak aklandınız da utanmadan sıkılmadan kamuoyunun önüne çıkma cesaretini gösterebiliyorsunuz" ifadeleri yer aldı. 
RUH HASTALIĞI BELİRTİSİ
Paçacı tarafından Akşener'in "mazlum ve mağdur gösterilmeye çalışıldığı" belirten MHP teşkilatını yaptığı açıklamının devamında şu ifadeler yer aldı: 
"MHP’ye çamur sıçratmaya çalışılması, yaman bir ruh hastalığının belirtisidir. Bu arada hemen her gün MHP’ye saldıran İYİ Parti Sekreteri Paçacı’ya ise sorumuz şudur; siz hangi ara MHP’den kovulma sebeplerinizi açıklayarak aklandınız da utanmadan sıkılmadan kamuoyunun önüne çıkma cesaretini gösterebiliyorsunuz."denildi. 
POLİTİKA FAKİRİ
Açıklamada Meral Akşener'e eleştiri cümleleri yer aldı. "Bu hanım; bulunduğu mevkiden bir partinin genel başkanına nasıl hitap edileceğini, tepkileri anlayışla karşılanması gereken heyecanlı gençlerin nasıl olgunluk ve hoşgörüyle yatıştırılacağını bilmeyecek kadar adab-ı muaşeret yoksunu, politika fakiridir. Yaşını başını almış, torun tosun sahibi bir hanımken; ağabeyi yaşındaki bir siyaset ustasını çocukça kavgaya davet edecek kadar nadan ve cahil olduğunu sık sık göstermekten ince bir haz duymaktadır.
YANGINA KÖRÜKLE GİDİYOR
Bu hanım, Sayın Genel Başkanımızı seven milyonları, ona gönülden bağlı Ülkücü gençleri bilerek ve kasten tahrik etmekte; sadece camiamızın değil, bütün toplumun hassas sinir uçlarına maksatlı olarak basmaktadır. Başında bulunduğu partinin FETÖ elebaşının nefesiyle harlamaya çalıştığı ateşi pek çabuk söndüğünden, MHP muarızlığını benzin gibi dökerek köz hâlindeki hassasiyetleri alevlendirmek istemektedir" cümleleri yer aldı. 
Genel Başkan Meral Akşer'in sosyal medya hesabı üzerinden kıskırtıcı politika yaptığını dile getiren MHP teşkilatı Adli ve İdari makamları göreve davet etti.  

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.