banner113

MHP MYK Üyesi Yıldız: Hükümetimiz yeni programlar açıklayacak!

banner106

MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıda açıklamalarda bulunan MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, döviz kuru ve ekonomik durum hakkında “Ülkemizin geleceği parlaktır. Bizim karamsar olmamıza, battık bittik dememize gerek yok. Çünkü Türkiye ne batar, ne de biter”

MHP MYK Üyesi Yıldız: Hükümetimiz yeni programlar açıklayacak!
31 Aralık 2021 Cuma 09:10

banner108
banner238

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan başkanlığında 2021 yılının değerlendirildiği ve Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından temel ihtiyaç maddelerinde indirime gidilmesi için başlatılan ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’nın tanıtımının yapıldığı toplantıda açıklamalarda bulundu.
Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasal gibi her konuda karamsar hiçbir tablonun olmadığını söyleyen Yıldız, “Ülkemizin Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 2023’te dünyanın en önemli ülkelerinden biri durumuna gelecek ve bölgesinde de küresel güç konumuna gelecektir. Ülkemiz ekonomik milli duruş sergilemeye başladı. Ülkemizin geleceği parlaktır. Eksik olan sermaye birikimi, denetim ve planlamayı da mevcut hükümetimiz yapmaya başladı.” dedi.
Alanya Niğdeli Hurdacı - Alanya hurdacı Her nevi hurda alınır. ve bina yıkımı yapılır. 
“KARAMSAR TABLO ÇİZMEK İSTEYENLER BOŞUNA UĞRAŞMASIN”
Yıldız, açıklamasında şunları söyledi: “Ufak tefek döviz kurlarındaki ataklar, siyasal beklentili ataklar, dış müdahaleler, ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan ataklar. Bunlarla Türkiye’yi geri götürmenin şansı kalmadığını bizimle uğraşan rakibimiz olan ülkeler de anladılar. Herkes rahat olmalı. Türkiye’de karamsar tablo çizmek için televizyon ekranları ve gazeteye sayfalarında çaba harcayanlar boşuna çaba harcamasınlar. Türkiye yolunu çizmiş, varacağı hedefi bilmektedir. Türkiye milli duruşu ve milli ekonomisi ile dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girecektir.
“TÜRKİYE NE BATAR, NE DE BİTER”
Bizim karamsar olmamıza, battık bittik dememize gerek yok. Çünkü Türkiye ne batar, ne de biter. Çünkü Türkiye’de bu memleketine, bu ülkesine her konuda sahip olacak ülkücüler, Türk milliyetçileri var. Eğer onları yönetenler de milli kimliklerine bugün olduğu gibi sahip çıkarlarsa Türkiye’nin batma mümkün değildir. 2022 ve sonrası herkesin refah içinde, geleceğine umutla baktığı günler önümüzde duruyor. Hiç kimse Türkiye’nin önünü karartmamal hiç kimse Türkiye’nin geleceği ile alakalı karamsar davranmamalı. Bu ülkeye yapılacakları engelleme çabası içinde olanlar, Cumhur İttifakı duruşuyla bertaraf edilecektir.
“HÜKÜMETİMİZ YENİ PROGRAMLAR AÇIKLAYACAK”
Türkiye bir kur atağıyla, bir enflasyonla yok olabilecek bir ülke değildir. Önümüzdeki yıldan itibaren ülkemiz cari fazla vermeye başlayacaktır. Umutsuz olmamıza gerek yok. Türkiye’deki hükümetimiz şuanda eksik olan sermaye birikimi ile ilgili de ataklar başlamıştır. Yeni programlar açıklanacaktır. Yastık altındaki dolar ve altınlar Türk ekonomisine katkı vermeye başlayacaktır. Hiç kimse Türkiye’yi dolar üzerinden terbiye etmeye kalkmamalı, hiç kimse sıcak para ile artık ekonomi yürütme hevesine kapılmamalı. O defter kapandı. Türk milletini gelecekte çok güzel günler bekliyor, rahat olun.” – 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.