banner113

MHP'nin ithal adayı Ankaralı, Antalya'da yerini korudu. Alanya'ya oy istemeye geliyor...!

banner106

Devlet Bahçeli tarafından bugün sahur öncesi açıklanan MHP Antalya milletvekili sıralamasında Alanya her zaman ki gibi üvey evlat muamelesi gördü. Ancak ithal adaylar yerini korudu

MHP'nin ithal adayı Ankaralı, Antalya'da yerini korudu. Alanya'ya oy istemeye geliyor...!
18 Mayıs 2018 Cuma 10:17

banner108
banner238

26. dönem milletvekiliğinde MHP Genel merkezinin kontenjanından Antalya ikinci sıraya Bahçeli tarafından yerleştirilen Ahmet Selim Yurdakul, 27. dönem de de yeniden karşımıza Antalya listesinden çıktı. Yerini kaptırmayan Ankaralı Yurdakul, yeniden Alanya'ya gelerek oy isteyecek.
AHMET SELİM YURDAKUL KİM?

29 Nisan 1966'da Ankara'da doğdu. Baba adı Abdulkadir, anne adı Şengül'dür.

Öğretim Üyesi, Tıp Doktoru; Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzmanlığını tamamladı. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında doçentlik ve profesörlük unvanı aldı. Almanya'da Heidelberg Üniversitesinde sağlık alanında eğitim aldıktan sonra, ayrıca, "iletişim becerileri" ve "probleme dayalı öğretim" konusunda eğitim aldı.
Farklı bilimsel konular ve sağlık alanında editörlük ve programcılık yaptı. Uluslararası ve ulusal alanda 165 adet bilimsel makale ve bildirisi bulunmaktadır. MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanıdır.
İyi düzeyde İngilizce bilen Yurdakul, evli ve 2 çocuk babasıdır.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.