banner113

MHP’de delege çalışmaları başladı

banner106

MHP Antalya’da ilçe kongreleri için hazırlıklar başladı. 5 Eylül Cumartesi günü Muratpaşa’da başlayacak ilçe kongreleri 27 Eylül Pazar günü Alanya ve Gazipaşa’da sona erecek.

MHP’de delege çalışmaları başladı
28 Ağustos 2020 Cuma 09:20

banner108
banner238
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın tek aday olarak çıkması beklenen kongre için ilçe teşkilatında delege çalışmaları başladı. Kongre için MHP Genel Merkezi’nin vereceği talimatlar dört gözle bekleniyor. 
Covid-19 salgını dolayısıyla yaşanan olağanüstü şartlarda gerçekleştirilecek ilçe kongrelerinde maske, temizlik ve sosyal mesafe kuralı hassasiyetle uygulanacak. İlçe kongrelerinin gerçekleşeceği alanlar dezenfekte edilecek, girişlerde el dezenfektanları bulundurulacak. Kongrelerin gerçekleşeceği alan girişlerinde ateş ölçer ile delegelerin ateşleri ölçülecek. Delegelerin salon içinde sosyal mesafe kurallarına uygun biçimde maske ile yer almaları sağlanacak. Oy kullanma işlemi sırayla yapılacak, delegeler oy kullanma işleminden sonra sandık başında beklemeyecek. Kongreler seyircisiz bir şekilde ve hazirun listesinde bulunan delegelerin katılımıyla gerçekleşecek

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.