banner113

Miting sonrası yapılan eleştirilere çok sert cevap!

banner106

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, mitingi kalabalık ve azlığı ile ilgili yapılan eleştirilere çok sert cevap verdi.

Miting sonrası yapılan eleştirilere çok sert cevap!
05 Şubat 2019 Salı 13:53

banner108
banner238

Yücel açıklamasında şunları söyledi. Biz gönüllü, içten, samimi ve cesur insanlarla birlikteyiz demiştik. Bunu da Cumartesi günü gerçekleşen Belediye Başkan Adayımız Abdullah Sönmez'in Halka Tanıtım programımızda gördünüz. 
Hiç bir zorlama olmadan, hiç bir yerden taşıma yapılmadan bize gönülden bağlı insanlarla miting havasında, bayram tadında bir program gerçekleştirdik. Gösterdikleri teveccüh için Alanya halkımıza tekrar sizlerin huzurunda teşekkür etmek isterim. Bize duydukları güveni asla boşa çıkarmayacağız ve çalışacağız. 
Burada kaç kişi vardı, bu kadar kişi dediler; şu kadar kişi geldi diye yorum yapanlara da bir şey söylemek istiyorum. 
Programımıza kaç kişi geldiğini bu kadar merak ediyorlarsa cevabı biz verdiğimizde abarttığımızı düşünebilirler; o yüzden merak edenler; ellerinde yoklama kâğıdı gibi bir kâğıtla gelip; hem tanıdık vatandaş var mı diye hem de belediye çalışanları var mı diye; zorla çetele tutturulan kurum personellerine sorup cevabı alabilirler. Bizler kimler bize destek, kimler yanımızda bunu biliyoruz. Çünkü biz desteğimizi Alanya Halkından alıyoruz. Bir kişiye ya da birilerine rüştümüzü ispatlamaya gerek yok. Bizim gücümüz, rüştümüz belli ve ispatlıdır.

Biz kimseyi o, bu, şu diye ayırmıyoruz. Belediye Başkan Adayımız Abdullah Sönmez'de de ayırımcı düşünce olmadığı için bunu rahatlıkla söylüyoruz.
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Abdullah Sönmez samimiyeti, içtenliği ile kazanacak. Çünkü bizler samimiyetle, kimseyi zorlamadan, fikirlerine ve tercihlerine saygı duyarak ilerliyoruz. İnsanları zorlayarak, oradan oraya çekiştirerek, halkın tercihlerini kontrol etmek için ekip kurarak bu işler olmaz, işin bereketi kaçar.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.