banner113

Mıtt Moskova ile ilgili flaş gelişme!

banner106

17-19 Mart 2020 tarihinde yapılması planlanan MITT Moskova Fuarı bu tarihlerde yapılmayacak.

Mıtt Moskova ile ilgili flaş gelişme!
14 Mart 2020 Cumartesi 20:55

banner108
banner238

ITB Berlin Fuarı'nın ardından IMTT Moskova Fuar' ının da belirlenen tarihlerde yapılmayacağı öğrenildi. Fuarın ileri bir tarihe mi erteleneceği yoksa tamamen iptal mi edileceği henüz bilinmiyor. 

MITT Fuar idaresi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Rusya Federasyonu hükümeti, Rusya Federal Tüketici Hakları ve İnsan Sağlığı Merkezi (Rospotrebnadzor) ve Moskova Valiliği'nin aldığı koronavirüs önlemleri, MITT Moskovayı da etkilemiştir. 

Geride kalan birkaç hafta içnde, federal yönergeler çerçevesinde ziyaretçilerin ve fuar katılımcıları icin güvenli bir ortam sağlamak amacıyla çalışıyoruz. Fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerinin sıhhi önlemleri için mümkün olan tüm tedbirleri aldık. Ancak 14 Mart itibariyle durum kritik bir seviyeye ulaştı. Sosyal sorumluluk sahibi bir şirket olarak, sadece katılımcılarımızın işlerini değil onların sağlığını da düşünmek zorundayız. Yukarıda sıralanan gerekçelerden dolayı, planlanan 17-19 Mart tarihleri arasında fuarımız gerçekleşmeyecektir. Katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin anlayışını umut ediyoruz;''

banner109

Etiketler; #mıttı moskova
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.