banner113

Muharrem İnce Alanya da konuştu. işte konuşmasından satır başları

banner106

Geldiği Alanya da vatandaşlarla buluşan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce önemli mesajlar verdi

Muharrem İnce Alanya da konuştu. işte konuşmasından satır başları
31 Temmuz 2022 Pazar 10:21

banner108
banner238

İnce Alanya Atatürk Anıtı önünde şu mesajları verdi.

Milleti kandırıyorlar. 6’lı masa umutmuş gibi anlatıyorlar. 6’lı masa kendi aralarında anlaşamıyorlar. İstanbul sözleşmesinde anlaşamıyorlar, Ergenekon davalarında anlaşamıyorlar, Libya tezkeresinde anlaşamıyor. kamulaştırmalarda anlaşamıyor, FETÖ’de anlaşamıyor.

Bir tane soru soruyorum. Cumhuriyetçiler, Atatürkçüler 6’lı masaya şunu sorun ‘Eğitimi tarikatlara bırakacaklar mı, bırakmayacaklar mı?’ Memleket Partisi iktidarında eğitim laik, bilimsel ve parasız olacak.

Mesela bir metin yazıyorlar, Atatürk yazamıyorlar. Atatürk bizim kırmızı çizgimiz. Atatürk’te anlaşamıyorsak kimseyle masaya oturmayız.

FETÖ bir terör örgütüdür, PKK bir terör örgütüdür. İŞİD bir terör örgütüdür. Hangi terör örgütü varsa hepsiyle amansız mücadele edeceğiz. Kadına şiddet, çocuk istismarını mutlaka engelleyeceğiz. Çevreye saygı göstermeyi öğreteceğiz. Ayrımcılık olmayacak, Kürt, Türk, Alevi, Sünni bu tartışmaları bitireceğiz. 


Ben şöyle bir teklifte bulundum. Arkadaşlar ben bir seçim kaybettim. Mansur Yavaş bir seçim kaybetti, ikinci seçimi kaybetti, üçüncü seçimde kazandı. Kemal Kılıçdaroğlu 15 seçim kaybetti. Sayın Akşener’in bu beşinci partisi.  Ben bir kere bir partiden Cumhurbaşkanı adayı oldum, kaybettim. Çıktım arkadaşlarımla yeni bir parti kurdum. Herkese ikici, üçüncü, beşinci, on beşinci şansı veriyorsunuz da bana ikinci şansı niye vermiyorsunuz?  Niye bana bırak git diyorsunuz. Ben buradayım. Bunu söyleyince 6’lı masaya. Aday bulamayacaksınız. Sonunda bana gelirsiniz. Bana gelirseniz aday olurum ama şartlarım var dedim. Bir beni yarı yolda bırakmayacaksınız. İki sandıkları boş bırakmayacaksınız, geçen sefer olduğu gibi.  12 bin sandığı boş tutup, saat 9 buçukta sistemi çökertip, sonra bana seçim gecesi neredeydin diye sormayacaksın. Nerede olduğumu bilmiyor musunuz? Beraber değil miydik. Bunlar troller. Bunlar buradan beslenenler. Beni aday yapmak istiyorsanız hazırım. Ama hazine size para verecek. Paraları harcayacaksınız ama. Paraları kasada tutmak yok. Geçen sefer kasada tuttunuz.  Ben bunları söyleyince kıyamet koptu. 

Türkiye’ye sözümdür. Daha zamanımız var. Yeni örgütlendik. Yeni kurulduk. Bu milleti bu Cumhur İttifakından da, bu millet ittifakından da kurtaracağım.Hep birlikte kurtacağım. Sloganımız bir tane. ‘Ne Cumhur ne millet, tek yol memleket.’ Türkiye’nin temel problemlerini halının altına atmayacağız. Açıkça tavır koyacağız.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.