banner113

Muhittin Böcek, Alanya'da O konuya noktayı koydu: KAPANMAYACAK!

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Aysultan kadınlar plajının kapanması ile ilgili noktayı koydu. 

Muhittin Böcek, Alanya'da O konuya noktayı koydu: KAPANMAYACAK!
19 Haziran 2019 Çarşamba 08:42

banner108
banner238

Böcek, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak söz konusu plajla ilgili talimatımı verdim. Bakımları ve yaza hazırlanmasına ilişkin çalışmalar başlamıştır. Bildiğiniz üzere mülkiyetiyle alakalı bir sorun söz konusu oldu. Bu konuyu da bürokrat arkadaşlarla görüştük” 
‘SÜRECİ TÜREL’İN EKİBİ TAKİP EDİYOR’
Eksik evrak polemiğini de değerlendiren Başkan Böcek, ilgili birimde herhangi bir görev değişikliğine gidilmediğine ve sürecin başından bu yana Menderes Türel’in ekibi tarafından takip edildiğine dikkat çekti. Başkan Böcek, “İlgili birimimiz tarafından günü gelmeden yazışmalar gerçekleştirilmiş, bakanlıktan da gereken belgelerin hazırlanmasına ilişkin bir geri dönüş yapılmış. Zaten bütün bürokratik süreçler bu şekilde işler. Bizden istenen belgeler tamamlanmış. Bugün de talebimiz imza altına alınmış. Ayrıca mevzu bahis işlemleri gerçekleştiren bürokratlar, Ak Parti döneminden, yani önceki dönemden bu yana çalışmalarına devam eden bürokratlardır. Bu birimde herhangi bir görev değişikliği söz konusu değildir. Sürecin takibi başından bu yana Sayın Türel’in ekibi tarafından yapılmaktadır” dedi. 
BÖCEK PAZARTESİ GÜNÜ ALANYA’DA 
Başkan Muhittin Böcek, 24 Haziran pazartesi günü Alanya’ya gelerek muhtarlarla bir toplantı gerçekleştireceğini de söyledi. (Yeni Alanya)
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.