banner113

Muhittin Böcek, bugün iş başı yapıyor

banner106

108 günlük tedavisinin ardından taburcu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün işinin başına döneceğini açıkladı.

Muhittin Böcek, bugün iş başı yapıyor
08 Aralık 2020 Salı 09:13

banner108
banner238
Evinde dinlenen Başkan Böcek, kendisini tedavi eden doktorlarla görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Böcek doktorlara 'Hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum' dedikten sonra Prof. Dr Turhan, 'Siz ödediniz. Biz şimdi sizi böyle gördük ya, ne mutlu bize' diyerek karşılık verdi. 

Böcek, "Rektörümüzün ve sizin şahsınızda tüm üniversitemizin kahraman doktorları, çalışanları, hemşirelerimiz, yardımcı arkadaşlarım, emeği geçen herkese, belki isimlerini sayamadığım Murat hocam olsun, Cengiz hocam olsun hepsi, Ömer Özbudak hocam olsun isimlerini belki eksik sayarsam onlar da haklarını helal etsinler. Gerçekten de beni duaları ve destekleri ile Akdeniz Üniversitesi'nden taburcu eden herkese çok teşekkür ediyorum. Tabi devlet büyüklerimize de teşekkür ediyorum. Gerçekten hep gurur duyduğum Akdeniz Üniversitemiz bizi yolda bırakmadı" dedi.
SİZİ ÇOK İYİ GÖRDÜM
Prof. Dr. Ömer Özbudak ile de görüşen Başkan Böcek, "Özbudak'ın Başkanım sizi iyi gördüm. Eve çıkmak çok yaramış size. Çok iyi gördüm sizi. Maşallah" şeklindeki sözlerine, "Taburcu olduk ve bugün de Allah'ın izniyle işimizin başında olacağız. Sizleri çok seviyorum" dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.