banner113

Muhittin Böcek ne dedi, ne yaptı?

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tepkiler üzerine ilk kez bu Ramazan ayında, yardım paketleri dağıttıkları ihtiyaç sahiplerinin yüzünü göstermeyen fotoğraflar servis etti. Ancak, geçtiğimiz dönemlerde yapılan yardımları alanların yüzleri açık görüntüleri, belediyenin internet sitesinde yayınlanıyor

Muhittin Böcek ne dedi, ne yaptı?
29 Nisan 2021 Perşembe 09:29

banner108
banner238

(NOT: Yüzleri açık şekilde servis edilen fotoğraflar Gün Haber tarafından siyah bant çekilmiştir)

ESKİNİN AYIPLARI DURUYOR

Böcek döneminin 2019 ve 2020 yıllarında yapılan gıda yardımları ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde haber ve fotoğraf olarak yer aldı.

Fotoğraflarda gıda yardımı alan vatandaşların, çocuklarının yüzlerinin görünmesi dikkat çekti. Belediye, aradan yıllar geçmesine rağmen, bu ayıbı hala sitede tutmaya devam ediyor.

GÜN HABER MOZAİKLEDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan glutensiz un, makarna ve bisküviden oluşan gıda paketleri, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli tarafından başvuruda bulunan ihtiyaç sahiplerinin evlerine böyle teslim edilmişti.

2020 yılında yapılan bu yardım, büyükşehir tarafından bu fotoğraflarla servis edildi.

(NOT: Yüzleri açık şekilde servis edilen fotoğraflar Gün Haber tarafından mozaiklenmiştir)

BAŞKAN NE DİYOR NE YAPIYOR?

Muhittin Böcek, seçim öncesi verdiği demeçlerde, yapılacak yardımlar konusuna değinmiş, ‘Dinimizde bile sağ elin verdiğini sol el görmez’ demişti.

Böcek, aynı açıklamasında, ‘Biz yardımları kameralar önünde yapmıyoruz’ görüşüne de yer vermişti. Ancak, seçimden sonraki uygulamalar bunun tam aksini gösterdi ve gıda yardımı alan vatandaşlar deşifre edildi.

Yardımları kameralar önünde yapmadıklarını söyleyen Böcek, bir yardım paketini hazırlarken görüntüsünü de gazetelere servis ettirmişti. (Gün Haber)

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.