banner113

Muhittin Böcek'ten 15 Temmuz mesajı.

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel mesaj yayınladı.

Muhittin Böcek'ten 15 Temmuz mesajı.
15 Temmuz 2019 Pazartesi 09:49

banner108
banner238

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, birlik ve beraberlik mesajı verdi.  Mesajına '15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminin 3. yılında ülkemizin birlik ve beraberliğine, Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmak uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.' sözleri ile başlayan Başkan Böcek, şu şekilde devam etti:
 

 Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Biz Türkler tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz.” Bu nedenledir ki 15 Temmuz 2016’da da demokrasiye olan inancımızın gereği olarak darbeye ve darbecilere karşı durarak ülkemizin birlik ve beraberliğine sahip çıktık. Tarihi sayısız kahramanlık destanlarıyla dolu olan Yüce Türk Milleti, 15 Temmuz 2016’da bir kez daha “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek bir demokrasi zaferine imza attı. Darbe girişiminin 3. yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenecek etkinliklerle şehitlerimizi anacak, Türk Halkı’nın demokrasiye olan inancını, bağlılığını çocuklarımıza ve gençlerimize bir kez daha anlatacağız.
 

Türk milleti olarak darbelerin her zaman karşısında durulduğunu da belirten Böcek, 'Yüce Türk Milleti olarak Cumhuriyet tarihimiz boyunca her zaman darbelerin karşısında durduk. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum' dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.