banner113

Muhittin Böcek'ten Antalyalı esnafa mesaj..

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ''Mazbatamızı 95 gün önce aldık ve gece gündüz demeden, kimseyi ötekileştirmeden canla başla çalışıyoruz'' dedi.

Muhittin Böcek'ten Antalyalı esnafa mesaj..
17 Temmuz 2019 Çarşamba 10:48

banner108
banner238

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) ile birlikte organize ettiği 4. Esnaf Çalıştayı'nda Esnafın, sorun, talep ve önerilerinin ele alındı. Esnafın kısa vadeli sorunlarına anında çözümler üretilirken, orta vadeli sorunlar için çözüm önerileri geliştirildi. Uzun vadede çözülecek sorunlara esnafla birlikte formüller arandı.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN ÇALIŞIYORUZ
4. Esnaf Çalıştayı’nın açılışında konuşan Başkan Muhittin Böcek, “82 bin üyesi bulunan AESOB’la birlikte gerçekleştirdiğimiz bu çalıştayı çok önemsiyoruz. Antalyamızın kalbi bu çalıştayda atıyor. ‘Ben sen yok biz varız biz birlikte yaparız’ dedik. Halkımızın, esnafımızın dertlerine derman olacağız diyerek, kurallı, planlı, kimlikli bir kent için yola çıktık. Mazbatamızı 95 gün önce aldık ve gece gündüz demeden, kimseyi ötekileştirmeden canla başla çalışıyoruz” dedi.


İLÇELERE EŞİT HİZMET
25 yılık siyasi hayatında hep esnaf odaları ile kol kola çalıştığının altını çizen Başkan Böcek, esnaf için yapılması gereken ne varsa yapmaya çalıştığını söyledi. Tüm ilçelere parti ayrımı yapmadan eşit hizmet götüreceklerini belirten Böcek, bu kapsamda MHP’li Alanya Belediyesi’nden başlayarak, DSP’li Kemer Belediyesi, AK Partili Kaş Belediyesi ve CHP’li Kumluca Belediyesi’ni ziyaret ettiğini, ilçelerde esnaf ve STK’larla toplantılar yaparak, sorunları yerinde tespit ettiklerini anlattı. Dertlere derman olmak üzere notlar aldıklarını kaydeden Başkan Muhittin Böcek, sorunları esnaf ve STK’larla işbirliği içinde çözmeye çalışacaklarını ifade etti


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.