banner113

Muhittin Böcek'ten geçmiş dönem açıklaması...

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “ben geçmiş dönemle hesaplaşmak için gelmedim” diyerek ayakları yere basan, doğru projeler ile Antalyalıların dertlerine derman olacaklarını belirtti.

Muhittin Böcek'ten geçmiş dönem açıklaması...
14 Haziran 2019 Cuma 07:24

banner108
banner238
Hatice Demircan’ın sorularını yanıtlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 5 yıllık dönemde neler yapacağını anlattı. Mazbatasını aldığı günden bu yana siyasi davranmadan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte Antalya’yı yönetmeye gayret gösterdiğini anlatan Başkan Böcek, “Siyasi seviyeyi koruyarak dertlere derman olmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HALKIN YARARINA OLAN PROJELER SÜRECEK
Geçmiş dönemle bir hesaplaşma için gelmediğinin altını çizen Başkan Böcek, “Arkadaşlarımız ile çalışmalarımız devam ediyor. Mevzuata uygun görmediğimiz bir konu olursa ilgili yerlere bunları söyleyeceğiz” dedi. Antalya’nın geleceği için önem taşıyan ve Antalya halkının yararına olacak projelere devam edeceklerini anlatan Başkan Böcek, geçmiş dönemden kalan 11 projeyi beklemeye aldıklarını belirterek şunları söyledi: “Biz Konyaaltı Belediyesi’nde bütün ihalelerimizi 2017’de yaptık. Seçime giderken ihale yapılması doğru değil. Büyükşehir’de Kasım, Aralık, Ocak gibi ihaleler yapılmış. Şimdi biz bunları inceliyoruz. Devlette devamlılık vardır. Halkımızın arzu ettiği birinci derecede önem taşıyan projelerimiz devam edecek. Ancak bazıları abartılmış. Eksiltmeli gidiyoruz. Arkadaşlarımız projeleri incelemeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.