banner113

Muhittin Böcek'ten halk yem açıklaması!

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Halk Yem ve Halk Süt fabrikalarının hem üreticinin hem de halkın sorunlarının çözümü noktasında önemli bir hizmet vereceğine inandığını ifade etti.

Muhittin Böcek'ten halk yem açıklaması!
19 Temmuz 2019 Cuma 08:50

banner108
banner238
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlara “Beş yıl beraber koşacağız” diye seslenen Başkan Böcek, “Biz burada yapabileceğimiz şeyleri söyleyeceğiz, sizler de bileceksiniz. Önerilerinizi alacak ilgili arkadaşlarla değerlendireceğiz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Yatırımlar ihtiyaçsa yapılması lazım. Hatırla gönülle, o mahallede akraba var diye bir şey yapmamak lazım. Yanlış projeler yapılmış olabilir biz bunların hep doğru olanlarını yapacağız” dedi.

HALK YEM İÇİN YER BAKILIYOR
Toplantıya katılan çiftçi kooperatif ve birliklerinin temsilcilerini de dinleyen Başkan Muhittin Böcek, Halk Yem fabrikası için çalışmaların sürdüğünü anlatarak, “Burada birkaç yere bakıyoruz. Elmalı’da birkaç yer var. Önemli olan Halk Yem Fabrikasının kurulmasıdır. Nerede olduğu önemli değil. Bozova’da yer varsa ona da baktıracağım. Biz Gündoğmuş’ta da olsa fabrika biz çiftçimize gerekeni yapacağız. Biz kimsenin istediği yere değil en doğru yere projeleri yapacağız. Bu paralar vatandaşın parası” diye konuştu. Başkan Böcek, Halk Yem ve Halk Süt fabrikalarının hem üreticinin hem de halkın sorunlarının çözümü noktasında önemli bir hizmet vereceğine inandığını ifade etti.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.