banner113

Muhittin Böcek ve Ahmet Kumbul’dan birlik mesajı…

banner106

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ve İl Yönetimi Üyelerini makamında ağırladı.

Muhittin Böcek ve Ahmet Kumbul’dan birlik mesajı…
10 Ocak 2019 Perşembe 15:07

banner108
banner238
CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Ziyarete İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile İl Yönetimi üyeleri katıldı.
 
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

Basın mensuplarının davet edildiği ziyaret ette konuşan CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Bu gün Başkanımızı, yönetim kurulumuz, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanımızla birlikte ziyaret edelim istedik. Basında değişik algılar yaratılmak isteniyor. Korkunun ecele faydası yok, Hangi algıyı yaratmaya çalışırlarsa çalışsınlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin içindeki birlik beraberlik ve bütünlük her zaman söylediğimiz gibi devam ediyor ve devam edecektir. Bizim parti içi demokrasimizi dışardan parti içi bir ayrışmaymış gibi algılayan diğer demokrasiye uzak olan siyasi partilerin temsilcileri sanki Cumhuriyet Halk Partisinde bir bölünme bir ayrışma varmış gibi bir algı yaratmaya çalışıyor. Fakat bizin içimizde asla böyle bir ayrışma olmadığı gibi bundan sonra da olmayacaktır. Bizim Büyükşehir Belediyesini kazanmakla ilgili her hangi bir aklımızda şüphe, bir soru işareti yok. Başkanımız Büyükşehir Belediyesi’ni daha iyi yönetebilmesi için daha çok meclis üyesi ve daha çok ilçe belediyesi kazanmayı istiyoruz. İttifak yaptığımız İYİ Parti’yle birlikte 19 ilçenin tamamını kazanmayı hedefleyerek yola çıkıyoruz.”
 
BİRLİKTE, HEP BERABER YAPACAĞIZ
İl Başkanı Ahmet Kumbul’un ardından konuşan Başkan Böcek ise şunları kaydetti; “Siyasi partilerin kuruluş amacı iktidar olmaktır. Yerelde de belediyeleri almaktır. Biz demokratik bir partiyiz. Önümüzdeki süreçte bizim bütün amacımız Gazipaşa’dan Kaşya’a kadar 909 mahallemizde hep birlikte çalışmak ve birlikte kazanmak. Antalya merkezde seçim ofisi olarak ilk etapta 9 yer belirledik. 4 dönemdir belediye başkanlığım sürecinde, 19 ilçede hep birinci olduk. Yüzde 60’lar ile seçildim. Zaten bunu Genel Merkez’de görmüştür. Bu anlamda Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner’e, İl Başkanımıza, İYİ Parti İl Başkanına ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Biz birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız. 85 gün var seçimlere hayırlıysa.”

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.