banner113

Muhittin Böcek, “Yerelden kalkınacağız”

banner106

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, “Altyapıdan imara, eğitimden kültüre, toplu taşımadan kent planlamasına kadar, şehrin bütün bileşenleriyle ortak kanaat oluşturup, hareket edeceğiz" dedi.

Muhittin Böcek, “Yerelden kalkınacağız”
14 Mart 2019 Perşembe 15:32

banner108
banner238

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Yüksek İstişare Konseyi (AYİK)’nin düzenlediği toplantıya konuşmacı olarak katıldı. Muhittin Böcek, Konsey Başkanı Hasan Akıncıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda göreve geldikleri takdirde yapacak oldukları projelerini anlattı. 
MUTLU VE HUZURLU BİR KENT İÇİN
Belediye başkanı olduğu 20 yıllık süre içinde vicdanını rahatsız edecek hiçbir şeyin altına imza atmadığını belirten Başkan Böcek, "Tutamayacağım sözü asla vermedim. Gerçekleştirdiğimiz her projede önceliğimiz, halkımızın daha mutlu ve huzurlu olmasına, yaşam kalitesini artırmaya yönelikti." dedi.
YERELDEN KALKINMA MODELİ
Antalya'da yaşayanların refah seviyelerinin artırılmasının temel hizmet anlayışı olacağını vurgulayan Muhittin Böcek, alışılagelmiş belediyecilik anlayışının kendi döneminde sona ereceğini söyledi. Antalya'nın planlı, kurallı ve kimlikli bir kent olması için A'dan Z'ye çalışmalar yaptıklarını anlatan Böcek, projeleri bunlara göre hazırladıklarını aktardı. 
KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIZ
Belediyelerin siyaset değil hizmet üretmesi gereken kurumlar olduğunu dile getiren Muhittin Böcek, "Bugüne kadar kimsenin ekmeği ile oynamadık, hep kazandırmaya çalıştık. Hiçbir belediye çalışanı siyasi görüşünden dolayı işten çıkarılmayacak. Çünkü biz birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte kazanacağız" dedi.
AYİK Başkanı Hasan Akıncıoğlu, toplantıda projeleri hakkında kendilerini bilgilendiren Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.