banner113

Muhtarlardan ‘hayırlı olsun’ ziyareti

banner106

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın yeni yapılan binasına ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. 

Muhtarlardan ‘hayırlı olsun’ ziyareti
10 Ocak 2019 Perşembe 16:04

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı’nın yeni yapılan binası açıldığı günden beri ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Toplumun her kesiminden vatandaşlar, yeni teşkilat binasını ziyaret ederek İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve ekibine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletiyorlar.

MUHTARLARDAN BAŞKAN TOKLU’YA TEŞEKKÜR

Tepe Mahalle Muhtarı Hamza Durna, Oba Mahalle Muhtarı Mustafa Gürel, Dinek Mahalle Muhtarı Mevlüt Erdoğmuş, Sugözü Mahalle Muhtarı Hasan Uysal, Kızlarpınarı Mahalle Muhtarı Mehmet Çorbacı, Oba Mahalle Muhtarı Mustafa Gürel ve muhtar adayları Başkan Toklu’yu yeni ilçe binasında ziyaret ettiler.
Başkan Toklu ile gündeme dair sohbet eden muhtarlar, daha sonra yeni teşkilat binasını gezdiler. Yeni teşkilat binasında vatandaşların rahatı için her türlü imkanın düşünüldüğünü belirten muhtarlar, yapılan çalışmadan dolayı Başkan Toklu’ya ve emeği geçen isimlere teşekkür ettiler.

‘TEŞKİLAT BİNAMIZI YAPARKEN İLK DÜŞÜNCEMİZ…’

Gün içinde birçok vatandaşı ağırlayan Başkan Toklu, ziyaretlerle ilgili konuşarak, “Kurum, dernek müdürlerimiz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız; binamız faaliyete geçtiği ilk günden beri bizleri yalnız bırakmadılar. Bugüne kadar yaptığımız her projede vatandaş odaklı düşündük ve Alanya’ya ne katabiliriz diyerek yola çıktık. Yeni teşkilat binamızı yaparken de ilk düşüncemiz buydu. Gelen ziyaretçilerimizden hep güzel tepkiler alıyoruz. Bu binanın Alanya’ya ve partimize faydalı olacağını onlar da bize söylüyorlar. Biz de aldığımız bu geri dönüşler sonrası mutlu oluyoruz. Bizleri ziyaret eden herkese çok teşekkür ediyoruz.” sözlerini sarf etti.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.