banner113

Parayı Ak Parti mahalle temsilcileri dağıtıyor!

banner106

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk "Büyüklerimize, devletimizin imkanları ve milletimizin vergileriyle yapılan yardımlar siyasete alet edilmemeli"

Parayı Ak Parti mahalle temsilcileri dağıtıyor!
04 Mayıs 2020 Pazartesi 09:12

banner108
banner238

Gelecek Partisi Alanya İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada devletin ihtiyaç sahiplerine ödediği ikramiyeyi Ak Partinin Mahalla temsilcilerinin dağıttığını iddia etti.

Yapılan açıklamada şunlar ifade edildi. Devletin salgın sürecinde ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlara yaptığı bayram ikramiyesi, Ak Partili kişiler tarafından partinin ve İlçe Başkanının talimatıyla gerçekleştiği algısı oluşturuluyor. 

Devletin imkanlarıyla ve vatandaşın vergileriyle yaşlılarımızın muhtaçlığından istifade ederek siyaset yapılmasını şiddetle reddediyoruz. Devletimizin vatandaşına karşı sorumluluğu olan desteklerin Ak Parti mahalle temsilcileriyle değil, ilgili bakanlığa bağlı memurlar tarafından yapılması kişisel ve siyasi suistimallere mahal vermemek adına elzemdir.

İktidar partisinin her yardımdan siyaset devşirme gayretini milletimizin takdirine bırakıyor, yetkili kurumların bu hususta gerekeni yapmasını talep ediyoruz.

Partinin watsapp medya gurubundan ise şu fotoğraf belge olarak paylaşıldı




 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.