banner113

Prof Dr. Demirbaş "Böcek'in bilinci tamamen yerindedir!"

banner106

Prof Dr. Demirbaş "Böcek'in bilinci tamamen yerindedir!"
29 Ekim 2020 Perşembe 13:23

banner108
banner238

Prof.Dr Alper Demirbas yaptığı açıklamasında şunları söyledi.

Bilinci tamamen yerindedir, Akcigerlerindeki enfeksiyon devam etmekte olup kontrol altindadir.Trakeostomisi (Solunum borusundaki delik) ile solunum makinesine baglidir ve solunum makinesi ihtiyaci devam etmektedir.Uzun suredir Yogun Bakim'da olmasi ve gecirdigi diger infeksiyonlar nedeniyle oluşan kas gucsuzlugu nedeniyle solunum kaslarinin henuz yeterince guclenememesi dolayisiyla,Solunum makinesinden henuz ayrilamamistir. Kas guclendirilmesi amaciyla Fizik Tedavi uygulanmakta olup kol ve bacak hareketleri giderek duzelmektedir.

Bu güzel bayram gününde paylasmaktan mutluluk duyarim ki,su ana kadar tedavisine katki saglayan tum hekim ve hemsire arkadaslarimizin ozverili calismalariyla Sn.Böcek son derece olumlu bir iyilesme donemindedir.
İnancim odur ki bir sure sonra tamamen solunum makinesinden ayrilabilecek ve belli bir Fizik Tedavi doneminden sonra normal yasantisina dönebilecektir.
Kuskusuz Yogun Bakim'da yatan her hastada kisa surede olumsuz degisiklikler gorulebilmektedir.Boyle bir gelisme ile karsilasmayacagimizi umuyorumç  Bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayraminizi kutluyorum.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.