banner113

Sabah gazetesi yazarı ve A Haber fena çuvalladı!

banner106

Tivnikli Ailesi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretiyle ilgili açıklamada bulunarak Abdullah Gül'ün bu ziyaretle hiçbir ilgisinin olmadığını duyurdu...

Sabah gazetesi yazarı ve A Haber fena çuvalladı!
11 Mayıs 2019 Cumartesi 09:56

banner108
banner238

Tivnikli Ailesi'nden yapılan yazılı açıklamada ziyaretin tamamen Abdullah Tivnikli'nin vefatı nedeniyle taziye amaçlı olduğu belirtti. Açıklamada, söz konusu ziyaretin, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katıldığı bir görüşme şeklinde kamuoyuna yansıtılmasının gerçek dışı olduğu belirtildi.

Odatv 4 gün önce Kılıçdaroğlu’nun söz konusu ziyaretinin, Tivnikli Ailesine başsağlığı ziyareti olduğunu okurlarına duyurmuştu.

Tivnik’li Ailesi tarafından basın açıklaması olarak yayınlanan duyurudaki ifadeler şu şekilde:

"Bir ulusal gazetede bugün (10.05.2019) Mahmut Övür imzasıyla yayımlanan köşe yazısına istinaden bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur;

Babam Abdullah Tivnikli Kasım 2018'te vefat etmişti. Kamuoyunun da çok yakından takip ettiği üzere merhum babamın cenazesine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve devlet büyüklerimiz bizzat katılmışlardı. Daha sonra Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da taziye ziyaret talebi bizlere ulaşmıştır. Araya 31 Mart yerel seçimlerinin yoğunluğunun girmesi nedeniyle taziye ziyareti ancak 2 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilmişti. Sayın Kılıçdaroğlu'na bu taziye ziyaretinde Sayın Gürsel Tekin, danışmanı ve üç yakın koruması eşlik etmiştir.

Bu görüşme geleneklerimiz doğrultusunda bir taziye ziyaretinden ibaret olup köşe yazarının bahsettiği şekilde bir gizlilik söz konusu değildir. Ayrıcı yazıda iddia edildiği gibi 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ün bu görüşme ile hiçbir ilgisi yoktur. Sayın Gül'ün bu görüşmede bulunması söz konusu değildir. Tamamen taziye amacı taşıyan bu görüşmeyle ilgili yapılan maksatlı yorumlar spekülasyondan ibarettir. Son derece insani bir amaçla gerçekleşen bu ziyarete yapılan yakıştırmalar hayal mahsulüdür. Gerçek dışıdır.

Tivnikli ailesi 7 binden fazla vatandaşımıza istihdam sağlayan ülkemizin kalkınması ve milletimizin refahı için durmaksızın çalışan ve yeni yatırımlar yapan bir ailedir. Ailemizin spekülatif siyasi oluşumlarla bir ilgisinin bulunması düşünülemez. Kamuoyunun yanlış bilgilendirmesine neden olan bu mesnetsiz iddialara yer veren köşe yazarı hakkında yasal başvuru hakkımız mahfuzdur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İşte o açıklama:

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.