banner113

Sağlık kurumlarına Tıp bayramı ziyareti!

banner106

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu bugün ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anadolu Hastanesi, Şifa Tıp Merkezi, Başkent Üniversitesi Hastanesi ve Yaşam Hastanesi Başhekimlerine, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ziyarette bulundu.

Sağlık kurumlarına Tıp bayramı ziyareti!
12 Mart 2021 Cuma 17:30

banner108
banner238
14 Mart 1827 tarihinde Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire’nin kuruluşu Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilmektedir ve okulun kuruluş günü olan 14 Mart, Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Bilim ve teknolojinin hızla geliştiği dünyamızda, hayatın her alanında olduğu gibi sağlık ve tıp alanında da her gün yeni gelişmeler ve ilerlemeler kaydedilmektedir. Bu alanda Türkiye de yaptığı yatırımlarla Dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yer almaktadır. Devletimizin ülkemizin her köşesinde sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet almasını sağlamak, hem de bu hizmeti sunan tüm sağlık personelimizin, daha iyi şartlarda çalışmalarına imkân sağlayacak kaliteli, modern ve meslek onuruna yakışır mekânlarda hizmet verebilmeleri için yaptığı önemli yatırımlar sonucunda gelinen noktada dünyanın dört bir yanından şifa bulmak üzere ülkemizi, Türk hekimlerini ve sağlık kuruluşlarını tercih eden hastalar Büyük ve Güçlü Türkiye’miz için büyük gurur ve güven kaynağı olmuştur.

“Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözleriyle Mustafa Kemal ATATÜRK'ün sevgi, güven ve takdirinin kazanmış kutsal, saygın ve onurlu bu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren hekimlerimiz ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.