banner113

Şahin'in CHP'li Çorbacı'nın teklifine bakın ne dedi?

banner106

CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na yakınlığı ile bilinen Ak Partide ilçe başkanlığı yapmış olan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile ilgili Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın sorularını yanıtladı. 

Şahin'in CHP'li Çorbacı'nın teklifine bakın ne dedi?
16 Ekim 2018 Salı 17:00

banner108
banner238

Çorbacı, "Sayın başkanımız ile biz uzun zamandan beridir süren bir dostluğumuz var. Tabiki bu siyaseten değil siyaset öncesine dayanan bir abi-kardeş ilişkisi bulunuyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda partimizin danışma kurulu toplantısını yaptık. Buradan kim aday olabilir şeklinde aday belirledik. Ve anket düzenledik. Anketten Ali Takavut ve Şengül Yeşildal çıktı. Yine geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Murat Can var. Onun ismi üzerinde de konuşuyoruz. 
ŞAHİN'E TEKLİFİ BİZZAT BEN İLETTİM
Çorbacı sözlerini şu şekilde sürdürdü. Biz bir siyasi partiyiz. Diğer partiler ile yarış halindeyiz. Tabiki amacımız hizmet. Uzun istişareler sonunda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin'e, Alanya'dan belediye başkan adaylığı teklifi götürme kararı aldık. Sayın Şahin Ağustos ayı içerisinde bir araya geldik ve istişare ettik. Biz zaten her kendisiyle her konuyu istişare ederiz. Hem genel hem de yerel için. Sayın Sahin'e Alanya Belediye Başkan adaylığı teklifi ettik. Sayın Şahin ise bize "Olabilirim" mesajını verdi. Şuanda cevabını bekliyoruz" dedi.


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.