banner113

Şahin ziyaret etti, Böcek düğmeye bastı. Ve yatırım hızlandı!

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçmiş dönemden yarım bırakılan, halkın yararına olan projelere devam ediyor

Şahin ziyaret etti, Böcek düğmeye bastı. Ve yatırım hızlandı!
27 Mayıs 2020 Çarşamba 13:18

banner108
banner238

.  Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Türkler Mahallesi’nde 155 bin metrekare bir alan üzerine inşa ettiği Toptancı Hal Projesi’nde çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile projenin tamamlanması ve ilerleyişi ile ilgili görüş alışverişinde bulunmuştu. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından oluşan bir heyet de geçtiğimiz ay Alanya’ya gidererek, çalışmaları denetmemişti.

MODERN BİR TESİSTE HİZMET VERECEKLER  
Toptancı Hal, esnafının daha modern koşullarda hizmet vermesini sağlayacak Alanya Toptancı Hal Projesi’nde inşaatın yüzde 45’i tamamlandı. Bazı bloklarda betonarme çalışmaları sürerken, biten bloklarda ise yalıtım, seramik ve sıva imalatları da devam ediyor. Alanya Merkez Hali, Demirtaş, Konaklı ve Payallar hallerini tek çatı altında toplayacak Alanya Toptancı Hal Projesi içerisinde komisyoncu dükkanları, tüccar ofisleri, ardiyeler, idari bina, bankalar ve postanenin yer alacağı ticari bina olacak.

NE OLMUŞTU!

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile Alanya ve Büyükşehir Meclis Üyesi Erkan Demirci'yi makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ardından Alanya projelerini görüşmek üzere belediye bürokratlarının da katıldığı bir toplantı yaptı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya'da yapımına devam ettiği, yarım kalmış Alanya Toptancı Hal Projesi başta olmak üzere, ilçeye kazandırılacak hizmetler ve projeler masaya yatırıldı. Projelerle ilgili ALTSO Başkanı Şahin ile görüş alışverişinde bulunuldu.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görüşme ile ilgili şu bilgileri verdi: “Alanya'da projesi ALTSO tarafından hazırlanmış ancak yarım kalan toptancı hal projesi var. Projeyi tamamlıyoruz. İnşaat sürüyor. ALTSO Başkanımızla projenin ilerleyişi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Alanya'ya neler yapabiliriz bunları konuştuk. Alanya'ya kazandıracağımız hizmetleri paylaştık. Pandemi sürecini tamamladıktan sonra Alanyamızda güzel çalışmalar başlatacağız. Katkıları için kendilerine teşekkür ediyorum."
BAŞKAN BÖCEK'E TEŞEKKÜR
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya'ya desteklerinden dolayı Başkan Böcek'e teşekkür ederek, “Alanya toptancı sebze meyve halimizin ilerleyişi ve tamamlanması ile ilgili başkanımızla görüştük. Belediye yöneticileri ve teknik arkadaşlarla projenin son durumu ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bunun yanında ALTSO'nun imalatçı firmalara yönelik yapım aşamasında olan bir sanayi site projesi var. Alanya'daki imalat yapan firmaları bir araya toplamak istiyoruz. Bu proje için de Başkanımız Muhittin Böcek'ten tam destek aldık. Alanya'daki sorunlara hızlı bir şekilde çözüm bulmasından dolayı Muhittin Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.