banner113

Sarıca, 'CHP'li Antalya belediyesi borçlandırmaya devam ediyor'

banner106

Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, er ürüne zam geldiğini ancak asgari ücret ve emekli maaşlarının değer kaybettiğini söyledi.

Sarıca, 'CHP'li Antalya belediyesi borçlandırmaya devam ediyor'
08 Ekim 2020 Perşembe 18:26

banner108
banner238
Saadet Partisi ilçe başkanı HüseyinSarıca 'Antalya il milli eğitim müdürümüz Hüseyin Er isteyene tablet isteyene, bilgisayar vereceğiz dedi. İnşallah uzaktan eğitimde tableti ve bilgisayarı olmayan bir tane öğrenci kalmaz. Milli eğitim müdürümüz hüseyin Erin “Eksiği olan öğrencimiz okula gelsin, devletimiz güçlü, imkanımız sınırsız “ sözüne katılıyoruz. Zira sadece günlük masrafı  10 milyon türk lirası olan beştepede israfı önleyin, diğer israf
ları  ve yolsuzlukları  önleyin bu milletten vergi almaya bile gerek kalmaz .Devletimiz güçlüdür. Yeterki siz bunları yapın.

Diğer taraftan Alanya belediyemiz 2021 bütçesini açıkladı, Alanyamıza hayırlı olsun. Bu bütçe umarız israf etmeden amacına uygun doğru yatırımlarda kullanılır. Bugün Türkiye olarak devletimizin ve belediyelerimizin ne kadar borçlu olduğunu biliyoruz. Sayıştay raporlarında 1569 belediyede yolsuzluk olduğunu biliyoruz. Menderes Türel döneminde Antalya BŞB nin 6 milyar borçlandığını ve şimdi ki CHP li belediyeninde bu borçlanmayı devam ettirdiğini biliyoruz.

Saadet partisi olarak uyarıyoruz. Gerek belediyelerde gerek merkezi yönetimde borçlanmadan kendi öz kaynaklarımızla hizmet üretmek zorundayız. Borçla hizmet olmaz, büyüme olmaz. Tekrar ediyoruz. Üretime yönelik olmayan hiçbir yatırım yapmamalıyız. Bütçenin tamamını üretime yönelik yatırımlara ayırmak zorundayız. Değilse  bu borçlardan kurtulamayız. ifadelerine yer verdi

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.