banner113

Şoförlerin sorunlarını konuştular!

banner106

Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, Başkan Yücel ve Ak Parti ile MHP İlçe Başkanlarını bir araya getirdi

Şoförlerin sorunlarını konuştular!
04 Şubat 2021 Perşembe 14:31

banner108
banner238

Oda Başkanı Recep Çalış "Bu sabah güne Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mustafa Toklu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ı misafir ederek başladık. Başkanlarımıza , esnaflarımız adına taleplerimizi ilettik. Özellikle Kamyon otoparkı, Galericiler Sitesi ve bazı Taksi Duraklarımızın durumuyla ilgili destek istedik. Başta Başkan YÜCEL' e , Toklu ve Türkdoğan'a davetimize icabet ettikleri ve bizi dinledikleri için teşekkür eder, saygılar sunarız"

Başkan Yücel ise "İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan ve Ak Parti İlçe Başkanımız Mustafa Toklu'nun iştiraki ile Alanya Şoförler Odası Başkanımız Sn. Recep Çalış'ın misafiri olduk. Sn. Çalış Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu "Alanya Bld. Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel ve Cumhur İttifakı ortağımız MHP Alanya İlçe Başkanı Sn. Mustafa Türkdoğan ile Alanya Şoförler Odası Bşk. Sn. Recep Çalış'ı ziyaretteydik. Recep Çalış Başkanımıza hoş sohbeti ve misafirperverliğinden ötürü şükranlarımı sunuyorum"

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan "Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış beyin nazik davetine, Belediye Başkanımız Adem Murat YÜCEL bey ve Ak Parti İlçe Başkanımız Mustafa Toklu beyle icabet ettik. Şoför esnafımızın talep ve beklentileri üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik"
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.