banner113

Sönmez durmuyor!

banner106

Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez hafta sonuda çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

Sönmez durmuyor!
11 Mart 2019 Pazartesi 15:15

banner108
banner238
İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Partili Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdikleri tam kadro ziyaretlerle Alanya'nın doğusundan ve batısına sürdükleri etkili çalışmaları devam ettirdiler.

'İLK DURAK OKURCALAR!

Okurcalar'da gerçekleşen Ayşe Yeşim ve Ali çiftinin düğününe katılım sağlayan ekip, ardından Payallar Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğüne katılım sağladık. Genç çiftlere mutluluklar dileyen ekip Alanya Merkez'e gelerek Eşgilik Düğün salonundaki düğüne katılım sağladılar.


'SİTE SAKİNLERİ TALEP ETTİ, SÖNMEZ YAPTI'

Sabah gerçekleştirdikleri düğün ziyaretlerinin ardından, Tosmur Mahallesi'nde bulunan sitenin sakinleri İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez'den toplantı talep etmesi üzerine site sakinleriyle toplantı gerçekleştirdiler. Vatandaşların mevcut belediye uygulamalarından şikayetlerini dinleyen Sönmez; site sakinlerinin mevcut uygulamadan yaşadıkları sorunların çözümü için muhattap bulamadıklarını dile getirmeleri üzerine; ' Her zaman söylüyorum. Yapmış olmak için hizmet yapmak hiç etik değil. Sorunun çözümü için muhattap bulamamak Belediyecilik anlayışında asla olmamalıdır. Allah'ın izniyle göreve geldiğimizde İYİ Belediyecilik anlayışımızla; vatandaşın huzuruna yönelik çözümleri sizlerle buluşturacağız. Bizim yönetimimizde çözülmeyen sorun kalmayacak.'dedi.

Site toplantısının ardından sırasıyla Mahmutlar, Kargıcak ve Demirtaş'ta düğün ve taziye ziyaretleri gerçekleştiren ekip akşam saatlerinde de Mahmutlar'da gercekleşen nişana ardından da Cikcilli ve Payallar Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğünlere katılım sağladılar. 



"HAFTANIN İLK GÜNÜNDE SANAYİ ESNAFINI ZIYARET ETTILER"



Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Pazartesi gününe; Sanayi Esnafını ziyaret ederek başladılar. Tam kadro gerçekleştirdikleri ziyaretlerle takdir toplayan ekip, sanayi esnafı tarafından da yoğun bir ilgi ile karşılandılar. Esnaflarla birebir sohbet eden ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Sönmez ve ekibi; önerileri de bir etmeyi ihmal etmediler. Sanayi esnafının desteklenmesi gerektiğini ve esnafların sorunlarının oldukça ortak olduğunu dile getiren Sönmez; sorunların çözülmemesi sanayi üretimini olumsuz yönde etkileyebileceğini dile getirdi. Sanayi Esnafı ziyaretinde Sönmez; 'Herkesin Yüzü Gülsün Diye Yola çıktık ve bu yolda Sanayi Esnafımızın yüzünü olmazsa olmaz güldüreceğiz.'dedi. Bugün gerçekleşen Sanayi esnafı ziyaretinin ardından akşam saatlerinde de Hacıkerimler, Yeniköy ve Elikesik mahallelerinde toplantı düzenleyecek olan ekip, çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.