banner113

Sönmez her yerde...

banner106

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez; Alanya’nın her alanında etkin bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Programlarını İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Partili Yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştiren Sönmez; ekibi ile halktan tam not alıyor

Sönmez her yerde...
25 Şubat 2019 Pazartesi 14:47

banner108
banner238

Hafta sonu ziyaret programları oldukça yoğun geçen İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Yönetim Kurulu Üyeleri güne Payallar Düğün Salonu’nda gerçekleşen Demirkaya ve Görgülü ailesinin düğününe katılarak başladılar. 

Düğün programının ardından Şıhlar Mahallesi’nde merhum Şükrü Ergin’in seneyi devriyesine katıldılar. Seneyi devriye ziyaretinin ardından Kargıcak Mahallesi’nde merhum Ali Uçak’ın mevlidine katılım sağlayan ekip, merhumun ailesine sabırlar dilediler. Kargıcak Mahallesi’nden sonra Alanya Merkez’e gelerek taziye ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Yönetim Kurulu Üyeleri muhtarların seçim ofislerine uğrayarak hayırlı olsun dileklerini iletmeyi ihmal etmediler. 

Avsallar’dan Mahmutlara
Merkez’deki ziyaretlerinin ardından Akçatı Mahallesi, Arap köyü ve Kızılcaşehir Mahallesi’ndeki taziye ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Taziyenin ardından bölge halkıyla buluşan ekip; halkın taleplerini dinlediler. Akşam Avsallar Kör Ali Baysal Düğün Salonu’nda gerçekleşen Yılmaz ve Çomak Ailesinin düğününe katılan ekip; özel bir karşılama yaşadılar. Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ve ekibinin düğün ziyaretini gerçekleştireceğini duyan vatandaşlar hazırlık yaparak; Abdullah Sönmez’i coşkulu bir şekilde karşıladılar.


Genç çifte mutluluklar dileyen Abdullah Sönmez Avsallar’daki düğünün ardından; Mahmutlar Düğün Salonu’nda gerçekleşen Sarısoy ve Çatal Ailesinin düğününe katılım sağladılar. Haftanın her günü programlarının oldukça yoğun bir şekilde geçtiğini söyleyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez; ‘Toplam 216 kilometre yol yaptık; halkımızın iyi gününde, kötü gününde kısacası her anında yanında olmak bizler için önemli. İnsanların yüreğine dokunmadan samimiyet olmaz, biz tüm samimiyetimizle halkımızla birlikteyiz.’dedi

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.