banner113

Sporda 2020'in en iyileri belirlendi. Başkan Yücel'de listeye girdi!

banner106

Sporda 2020'nin en iyileri belirlendi. Türkiye'yi temsil eden sporcular, antrenörler, kulüpler ve yöneticilerin başarılarına göre verilen 'Bakırköy Ata Spor Kulübü Sporun Enleri' ödüllerinde kazananlar açıklandı.

Sporda 2020'in en iyileri belirlendi. Başkan Yücel'de listeye girdi!
22 Aralık 2020 Salı 12:39

banner108
banner238
Sporda 2020'nin en iyileri belirlendi Türkiye'yi temsil eden sporcular, antrenörler, kulüpler ve yöneticilerin başarılarına göre verilen 'Bakırköy Ata Spor Kulübü Sporun Enleri' ödüllerinde kazananlar açıklandı.

Jüri ayrıca; 9 yıl sonra Formula 1 yarışlarının yeniden İstanbul'a gelmesini sağlayan İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak, spora katkıları ve başarılarından dolayı İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mansur Güneş, Gençlik ve Spor Gönüllüleri Derneği Başkanı Şenol Güneş, Spor İstanbul Genel Müdürü İ.Renay Onur, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu'nu da ödüle layık gördü.

Yılın fair-play ödülü
Mehmet Küçükdurmuş (Alanya Kestelspor - Yatağanspor maçında gol pozisyonuna giren aynı zamanda gol krallığı yarışında lider olan Kestelsporlu Mehmet Küçükdurmuş, rakibi Yatağansporlu futbolcunun sakatlanması üzerine, topu taca atarak oyunu durdurması nedeniyle bu ödüle layık görüldü)
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.