banner113

SÜLEYMAN KAYA, NEDEN İYİ PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI!

banner106

İyi Parti Alanya Teşkilat Başkanlığına aday olan Süleyman Kaya, basın ile kahvaltıda bir araya geldi

SÜLEYMAN KAYA, NEDEN İYİ PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI!
18 Ekim 2022 Salı 11:16

banner108
banner238


İyi Parti Alanya teşkilatında kongre süreci başladı. Alanya ticaretinin güçlü isimlerinden olan Süleyman Kaya, İyi Parti Alanya teşkilat başkan adayı olduğunu açıkladı. Basın ile bir araya gelen neden Kaya şunları söyledi.

‘Elimi taşın altına koymaya karar verdim’
"Cikcilli Belediyesi eski Başkanı Kerim Ertekin döneminde 2 dönem meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı, Kerim Aydoğan döneminde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu üyeliği, Ali Sak döneminde Alanyaspor Yönetim Kurulu’nda altyapı sorumlusu olarak görevler aldım. Bunun haricinde çeşitli derneklerde görevler yaptım. Belli bir süre siyasetten uzak kaldım. 
Kendimi biraz dinlemek istedim ama görüyorum ki son zamanlardaki siyasetin gerekliliği bizim gibi eski ve omurgalı siyasetçilerin bu işe el atması yönündeydi. Çünkü ayrışma vardı. Bu ayrışmayı bütünleştirmek ve şu anda 20 yıllık, artık zamanını doldurmuş hükümetten bu ülkeyi kurtarmak, vatanımızı, milletimizi, çocuklarımıza daha yaşanılır hale getirebilmek amacıyla elimi taşın altına koymak istedim. 
Bu noktada ideallerim doğrultusunda bana en yakın ve ruhumu aydınlatan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in millet ve memleket sevdası olarak burada bulunuyorum. Bu noktada tabandaki ayrımcılığı bütünleştirmek ve birleştirmek için buradayım. Buradayım diyorum ama biz buradayız. Çünkü ben değil, biz olmak istiyorum. Tek başına değil, biz olarak görev yapmak istiyoruz. İnşallah üyelerimizin ve delegelerimizin desteğiyle bu göreve geliriz” dedi. Haber Merkezi

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.