banner113

Takavut nereye koşuyor?

banner106

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, Alanya'daki yerel televizyon kanallarına çıkmazken, Antalya Koza Tv güncel programına çıkması, Milletvekilliğine mi oynuyor şeklindeki kafalarda soru işareti bıraktı.

Takavut nereye koşuyor?
29 Aralık 2016 Perşembe 18:16

banner108
banner238

Uydu'dan yayınlanan Koza Tv'nin bu akşam ki güncel programın konuğu CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavuttu. Türkiye gündemine ilişkin televizyon sunucusunun sorularını yanıtlayan Takavut, konuşmalarında sık sık Alanya değilde, Antalya vurgusu yapması dikkatleri çekti. Televizyon sunucusunun hemen hemen her sorusunda Antalya, ülke gündemi ve turizme ilişkin sorulara cevap veren Takavut'un performası ise izleyicilerden tam not aldı. 
MİLLETVEKİLİMİ OLMAK İSTİYOR
Bilindiği üzere CHP milletvekili seçimlerinde ön seçim şartı getirmiş ve Alanya'nın üyesi sayısı az olduğundan ve Antalya merkezinde üye sayısının fazla olmasından ötürü ağırlık olarak milletvekili merkezden seçilmişti. Gelen haberlere göre Takavut, Milletvekili olabilmek için yolunun Antalya merkezde üye sayısının fazla olmasından ötürü Alanya'nın yerel kanallarına çıkmak yerine, Antalya Koza Tv'yi tercih etmesi, kafalarda soru işareti bıraktı. 

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.