banner113

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NDAN ŞAHİNE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

banner106

ALTSO seçimlerinde tekrar aday olmayacağını uzun zaman önce açıklayan mevcut başkan Mehmet Şahin, seçim günü Atatürk Kapalı Spor Salonu girişine Bilgi İşlem Merkezi kurdurdu.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NDAN ŞAHİNE HİZMET TEŞEKKÜRÜ
07 Kasım 2022 Pazartesi 13:51

banner108
banner238


Başkan Şahin, önceki gün gerçekleşen organ seçimlerinde seçim alanında kurduğu Bilgi İşlem Merkezi aracılığı ile tüm adaylara ve seçmenlere anında hizmet verdi. Seçimlerin tarafsız ve adil biçimde yapılması, herkesin eşit hizmet alabilmesi amacıyla seçim alanına Bilgi İşlem Merkezi kurduklarını söyleyen Başkan Şahin, “Görev süremizin sonuna kadar Alanya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün de seçim alanında hem yetki belgesini vermek hem de bilgi almak isteyenlere eşit oranda hizmet veriyoruz"
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB9 Başkanı Rifak Hisarcıklıoğlu, seçim akşamı Başkan Şahin’i arayarak, "Mehmet Başkan. Hem 10 yıllık görev sürende efsane hizmetlere imza attın, hem de görevinden ayrılırken tarafsızlığını son ana kadar sürdürdün. Hizmet aşkınla tüm Türkiye’ye örnek oldun. Tebrik ve teşekkür ederim" dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.