banner113

Toklu :Birlik ve beraberlik içinde bu felaketi aşacağız!

banner106

Toklu :Birlik ve beraberlik içinde bu felaketi aşacağız!
01 Ağustos 2021 Pazar 16:48

banner108
banner238


Gündoğmuş İlçesinde başlayan ardından Alanya’nın mahallelerine kadar sıçrayan yangına günlerdir ekipler  müdahalede bulunuluyor.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik dün yangın bölgesine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıp incelemelerde bulunmuşlardı. Bugün Bakan Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte yangın bölgesinde incelemelerde bulunup vatandaşla biraraya geldiler.

Bölgede ki son gelişmeler hakkında iki Bakana da, yangın bölgelerinden bir an olsun ayrılmayan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu detaylı bilgi verdi. Toklu, Devletimizin destekleriyle yaralarımızı en kısa sürede saracağız dedi.
Başkan Toklu açıklamasına şu şekilde devam etti;
‘‘İlk günden beri AK Parti Alanya İlçe Teşkilatımızla birlikte yangın bölgelerindeyiz. Halkımızın can ve mal güvenliği herşeyin üstündedir. Acımız büyük ve tarifsizdir. Yaşananlar siyaset üstüdür. İlk temennimiz yangınların bir an önce söndürülüp var gücümüzle hasar gören yerlerin onarımı olacaktır. 

Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, yangın bölgemize gelerek incelemelerde bulundular. Sayın Bakanlarımıza bölgede yapılan çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunduk.
Hemşehrimiz, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu bölgemizde yaşanan orman yangınlarının başladığı ilk andan beri bölgemizdeki çalışmaları yakından takip etmektedir. Bölgemizin afet bölgesi olarak ilan edilmesiyle birlikte afet destek programları kapsamında halkımızın mağduriyetleri giderilecektir. Devletimiz, her türlü imkanlarını bölgemiz için seferber etmiştir. Birlik ve beraberlik içinde bu felaketi aşacağız. Yaralarımızı hep birlikte saracağız.

İlk etapta yangından etkilenen bölgelerde acil ihtiyaçları karşılamak için nakdi  ödenek gönderilmiştir. En kısa sürede zarar gören evlerin onarımına başlanacaktır. Yangınla fedakarca mücadele eden halkımıza, orman ve itfaiye ekipleri sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.