banner113

Toklu "Bu süreci en iyi şekilde atlatacağız"

banner106

Ak Parti Alanya teşkilatı mahalle başkanlarıyla bir araya geldi

Toklu "Bu süreci en iyi şekilde atlatacağız"
04 Haziran 2020 Perşembe 17:56

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı tarafından, üç etaptan oluşan Mahalle Başkanları Toplantıları bugün başladı. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle başkanlarının katıldığı toplantıların ilk iki etabı bugün geniş katılımlarla gerçekleştirildi.

Alanya’nın her mahallesindeki sorun, öneri ve istekleri bizzat takip eden ve hizmet standartlarını her geçen gün biraz daha yükselten AK Parti İlçe Teşkilatı, bu toplantılarla mahalledeki sorunları ve vatandaşların önerilerini bir kez daha birinci ağızdan duyma şansı elde etti. Toplantılarda gündeme dair değerlendirmeler yapılırken, özellikle korona virüs süreci üzerinde duruldu. Salgının azalması ile geçilen ‘Normalleşme Süreci’ ile ilgili mahallelerde yapılan çalışmalar ve denetimler hakkında mahalle başkanları bilgilendirildi. 

“MAHALLE BAŞKANLARINA ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘yeni normal hayat’ şeklinde nitelendirdiği bir sürece girildiğini hatırlatan Başkan Toklu, mahalle başkanlarına bir takım telkinler de bulundu. Sürecin çok iyi takip edilmesi ve virüsün tamamen etkisini kaybedene kadar tedbirlere harfiyen uyulması gerektiğinin altını çizen Başkan Toklu, mahalle başkanlarına da bu süreçte önemli görevler düştüğünü belirtti. Her mahallede normalleşme süreci ile alakalı atılan adımların takip edilmesi ve denetlenmesi, uygulanan yasak ve kısıtlamalara da dikkat edilmesi gerektiği toplantının ana gündemini oluşturdu. 

“BU SÜRECİ EN İYİ ŞEKİLDE ATLATACAĞIZ”
Mahallelerdeki hem korona virüs süreci hem de sosyal hayata dair birçok öneri ve talebi de mahalle başkanlarından bizzat dinleyen Başkan Toklu, “Mahalle Başkanları Toplantılarımızla, göreve geldiğimiz günden beri benimsediğimiz hizmet anlayışımızı sürdürüyoruz. Her mahalle başkanımızla, korona virüs sürecinde yaşananlar, bugüne kadar uygulanan ve bundan sonra uygulanacak olan yasak ve kısıtlamalar ile ilgili hasbihal etme fırsatı bulduk. Mahalle başkanlarımız o bölgeleri bizzat yakından takip eden ve mahallelerine hakim kişiler. Onların da destekleri ile Alanyamız Normalleşme Süreci’ni en iyi şekilde atlatacak ve eski günlerine dönecektir. Partililerimizin bu konudaki hassasiyeti beni de çok mutlu etti. Tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde toplantımızın üçüncü etabını da gerçekleştirerek, Alanya’daki 102 mahalle başkanımızla görüşmüş olacağız.” diye konuştu.

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.