banner113

Toklu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar programına konuk oldu

banner106

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları başkan yardımcısı Mustafa Toklu, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftar programına katıldı

Toklu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar programına konuk oldu
19 Haziran 2017 Pazartesi 23:16

banner108
banner238

Alanya siyasetinin parlak isimlerinden olan Toklu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere verdiği iftar programına katıldı. Erdoğan iftar programında Temmuz ve Ağustos aylarında il ve ilçe teşkilat kongrelerini tamamlayacaklarını ve teşkilatlarında yenileneceği mesajını verdi. 
İŞTE ERDOĞAN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI
Yaklaşık 15 senedir milletimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ekonominin adeta çökme dönemine geldiği bir Türkiye'yi 2003 yılındai o günde bugüne 3 kat büyüttük. Bitti, göçtü dediler ama onlar öyle dedikçe biz palazlandık. An be an hedefe doğru gidiyoruz. Aynen Demirel'in dediği gibi; yollar yürümekle aşınmaz. Adalet levha ile aranmaz, adaletin aranacağı yer bellidir. Ellerindeki adalet levhalarını, levhalar bile utanır bunlardan, istismarla adalet aranmaz. 
Utanmadan AK Parti'yi adaletsizlikle suçluyorsunuz. Karar yargınındır, yargının verdiği bu karara saygı duymak zorundasınız. Kimse yargıyı baskı altına alamaz.

Bir ülkenin en büyük gücü tankı, topu, silahı değil, kendisine sahip çıkacak halkıdır. 15 Temmuz'da hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde gördük ki milletimiz, devletine bütün gücüyle sahip çıkmaktadır.
Unutmayınız ki, AK Parti bir çıkar hareketi değil, bir gönül hareketidir. Kadını erkeği ile, genci, yaşlısıyla, her kökenden 80 milyonun tamamının partisidir.

Milletimizden başka kimseye eyvallah demedik. Haksızlık karşısında asla boynumuzu bükmedik.
METAL YORGUNLUĞU OLAN TEŞKİLATLAR
16 Nisan'dan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yeni döneme kendimizi hazırlamalıyız. Metal yorgunluğu gösteren teşkilatları mutlaka yenilemeliyiz.
 

banner109

Etiketler; #mustafa toklu
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.